Barça

L’espera es dilata

En ‘stand by’. El Barça està expectant a la resposta de Dembélé, mentre Xavi encara confia que renovarà

La renovació d’Ousmane Dembélé s’ha convertit ja en un serial. L’acord d’ampliació s’entreveia a prop, després que el futbolista, molt elogiat per Xavi Hernández i Joan Laporta, semblava convençut de quedar-se de blaugrana, però tot es va refredar la setmana passada. Els seus representants es van reunir amb el club, en una cita que no va ser satisfactòria per a ningú i que va resoldre’s amb les posicions de totes dues parts molt distanciades.

No s’han tornat a trobar, des d’aleshores, ni està previst que ho facin, d’acord amb el que va assegurar dilluns el director de futbol de l’entitat culer, Mateu Alemany, que va explicar que la pilota és a la teulada del francès. “Fa cinc mesos que parlem amb els seus agents. Saben la posició del club, hem tingut moltíssima paciència, saben que volem que es quedi, té una oferta, i no es pot dilatar gaire més”, va afirmar l’executiu. “Saben tots els escenaris i esperem una resposta definitiva per adoptar les mesures que convinguin al club”, va completar Alemany, enviant clarament un ultimàtum a l’atacant. No obstant això, el cas continua aturat, sense avançar, ja que el club no ha obtingut encara aquesta resposta de Dembélé.

La renovació del dorsal 7 era una prioritat per a l’entitat, ja no només des del punt de vista esportiu, ja que suposaria assegurar-se la continuïtat d’un jugador del gust de l’entrenador, sinó també perquè, des del punt de vista econòmic, ajudaria a guanyar marge salarial per a la inscripció de nous fitxatges en el mercat d’hivern. Ara, des de l’1 de gener, Dembélé és lliure de negociar amb qualsevol club, podria marxar gratis a final de temporada i té sobre la taula diverses ofertes per fer-ho.

L’escenari és complicat, però Xavi confia que acabarà renovant. “Estic esperant novetats, ja no depèn de mi. Depèn del club, d’ell i els seus representants. L’Ousmane hauria de fer un esforç i pensar en ell, i en el seu futur. Jo crec que el seu futur passa pel Barça. Depèn una mica d’ell, del seu esforç”, va dir ahir el tècnic. “El projecte esportiu, des del meu punt de vista, no pot ser millor per a ell i no serà més feliç enlloc que aquí, en el Barça. Ho tinc clar i així li ho he transmès. És una qüestió de temps, jo encara espero que faci un esforç”, va afegir el terrassenc.

LA VISIÓ DE XAVI

Ousmane hauria de fer un esforç i pensar en ell, i en el seu futur. Jo crec que el seu futur passa pel Barça. Depèn una mica d’ell
El projecte esportiu no pot ser millor per a ell, i no serà més feliç enlloc que aquí, en el Barça. Així li ho he transmès. Espero que faci un esforç
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)