Un punt que fa justícia

1a FEF. El Barça B aconsegueix igualar el clàssic de filials quan perdia 0-2 gràcies als gols de Matheus i Escobar, que va marcar en l’últim minut del duel

Barça B 2 Real Madrid 2

BARÇA B:Tenas; Guillem Jaime (Jandro 61’), Ramos Mingo (Fabio 61’), Mika, Balde (Comas, 11’); Álvaro, Matheus, Kays (Lucas 88’); Ilias (Escobar 88’), Abde i Jutglà.REAL MADRID:Fuidías; Sergio Santos, Rafa Marín (Carrillo 30’), Pablo Ramón; Blanco, Peter (Edgar 75’), Marvin (Mario Martín 66’), Dotor, Morante (Aranda 75’), Arribas i Latasa.GOLS:0-1, Latasa (23’). 0-2, Latasa (48’). 1-2, Matheus (69’). 2-2, Escobar (95’).ÀRBITRE:Muñoz Pérez. Grogues per a Arnau Tenas, Matheus, Kays i Comas, del Barça B, i per a Morante, Blanco i Pablo Ramón, del Real Madrid Castella. Vermella a Felip Ortiz (segon entrenador del Barça B) i a Pablo Ramón.PÚBLIC:4.579 espectadors.

El Barça B va aconseguir salvar un punt a les acaballes del clàssic de filials després de remuntar un 0-2 en contra amb doblet de Latasa gràcies a Matheus i Escobar. L’empat va fer justícia tenint en compte el que es va veure sobre la gespa, perquè el Barça B no es va rendir en cap moment malgrat els dos gols de diferència i va creure fins al final en la possibilitat de salvar, com a mínim, un punt.

Els de Sergi Barjuan no viuen un bon moment i els està costant trencar la mala dinàmica. El clàssic era un partit important, i per això Jutglà, Abde i Balde van reforçar el filial de cara a aquest partit, aprofitant que no hi havia jornada de primera. Però ben aviat ja van quedar sense Balde, lesionat per una entrada de Sergio Santos.

El Real Madrid Castella va ser molt efectiu en el primer temps i Latasa va inaugurar el marcador amb un gran gol quan els blaugrana també havien tingut bones ocasions per avançar-se. Tot just començar la segona meitat, Latasa va fer el segon, de cap, enmig de la passivitat de la defensa del Barça B. Amb el 0-2, Barjuan va sacsejar l’equip i els jugadors van reaccionar. Matheus va escurçar distàncies amb un gol fantàstic, una rosca que es va colar per l’escaire.

El Barça B va assetjar la porteria blanca en els últims minuts. Jutglà va tenir una ocasió claríssima, i també se’n va veure una altra d’Abde. Els blancs van jugar els darrers minuts amb un home menys per l’expulsió de Pablo Ramón, que va fer caure Ilias quan enfilava l’àrea rival. La insistència al final va tenir premi en l’últim minut del partit amb el gol de Jordi Escobar. El Barça B va poder salvar un punt, malgrat tot.