Barça

“Les circumstàncies han canviat”

Xavi Hernández Entrenador del FC Barcelona

Xavi Hernández va argumentar el canvi d’escenari amb Dembélé, protagonista absolut de la roda de premsa de l’egarenc. “Les circumstàncies han fet que no hàgim trobat una solució. És part del club, de la plantilla i té contracte”, defensava el tècnic, interessat a deixar clar que la decisió no era només seva. “Les circumstàncies han canviat. Entenc la posició del club, del jugador i la de l’afició, que potser està dolguda. Hem de tancar files, ser egoistes i pensar en el club. Tant fa si ens hem equivocat o no. Hem decidit conjuntament. No decideixo res unilateralment. Som un equip, una família. Vam decidir fa un mes una cosa, ara ha canviat i hem decidit el millor per al club i per a l’equip”. Xavi va destacar l’actitud i la professionalitat de l’extrem, també quan no l’ha convocat.

En la primera roda de premsa després del tancament del mercat, Xavi va felicitar el club. “L’esforç que ha fet el club ha estat extraordinari. S’ha fitxat bé i l’equip en surt reforçat.” Va destacar la maduresa amb què arriben els dos últims fitxatges, Adama i Aubameyang: “El punt positiu és que la gran majoria de jugadors volen venir al Barça. Tothom té il·lusió de jugar al Barça. És moment de pensar en el club, de posar-nos al cap què podem fer per ajudar el club. Tenim unes circumstàncies molt adverses i gestos com el d’Aubameyang o els altres fitxatges que hem fet són molt dignes.”

Xavi considera “una final” el partit d’avui. “L’Atlético és un equip camaleònic i complicadíssim. És un rival directe i un partit gairebé de sis punts.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)