Barça

Xavi

Entrenador del Barça

“Tots necessitàvem una victòria així”

Xavi va acabar molt satisfet amb el triomf contra l’Atlético. Pels tres punts, però sobretot per la manera com es van aconseguir, sent superiors al rival i amb molt bon joc. “Necessitàvem una victòria així. Estic molt content pels dos partits que hem fet. El primer, amb onze jugadors, dominant i tenint superioritat gràcies a Dani Alves. Després de l’expulsió, hem treballat bé defensivament, sent solidaris, i no hem patit gaire”, va reflexionar.

El tècnic del Barça espera que aquesta victòria serveixi per anar cap amunt. “Podria ser un punt d’inflexió, però hem de ser humils i continuar treballant. Hem estat molt bé i no podem frenar. Aquest estil de joc és el que ens donarà fruits.” Xavi va elogiar Adama, autor de l’assistència del segon gol i un flagell a la banda dreta. “Ha estat un gran debut d’Adama. És un extrem capaç de marcar diferències. Té molta qualitat i molt físic, i ajuda en defensa. És un gran fitxatge.”

El tècnic blaugrana no va voler afegir llenya al foc en el debat amb Simeone, però va recalcar que simplement es tracta de dues maneres d’entendre el futbol. “Simeone és un grandiós entrenador per a l’estil de joc que ell vol jugar. Li tinc un respecte increïble; jo soc un principiant. Però volem coses diferents al camp. No és una crítica, és la realitat.” Xavi també va admetre que tenia la intenció de fer jugar Dembélé. “Tenia la idea de fer jugar Dembélé en la segona part, però el rumb del partit i l’expulsió ho han impedit i he hagut de fer uns altres canvis”, va assenyalar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)