Barça

L’Espanyol no vol que sonin Els Segadors abans del derbi

Segons ha informat Nació Digital, l’Espanyol s’ha negat a posar Els Segadors per la megafonia del seu estadi abans del partit contra el Barça de diumenge. Des del departament de Presidència havien demanat repetir el protocol seguit en els partits que Pere Aragonès va presidir al Camp Nou i Montilivi, però el club blanc-i-blau ho ha descartat perquè el seu protocol no ho contempla. Aquest argument, segons la informació, ha generat “sorpresa” a la Generalitat i també enuig.

Amb Aragonès a la tribuna, l’himne nacional de Catalunya va precedir el clàssic de Lliga entre el Barça i el Real Madrid del 24 d’octubre del 2021, i també va sonar abans del duel benèfic a favor dels malalts d’ELA que el 16 de gener d’aquest any van diputar exjugadors del club blaugrana i el Girona a l’estadi de Montilivi, promogut amb finalitats solidàries per Juan Carlos Unzué.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)