Barça

Xavi i Haaland: "No he vist cap jugador que hagi dit que no al Barça"

Xavi Hernández Tècnic del Barça

Era una evidència que a Xavi li preguntarien per la trobada que va mantenir amb Haaland dimarts a Munic. No va confirmar-la, però se li va entendre tot quan va explicar quin és el seu paper a l’hora de veure’s amb els jugadors que el Barça vol fitxar. I no és cap altre que seduir-los. I pel que sembla, se’n surt. “Potser és un dels avantatges. Més enllà de trobar-nos, és explicar el projecte, la confiança i ser honest amb el jugador que volem fitxar. El model, la idea de joc, el club, que és el millor el món, la ciutat... El més important és que no he vist cap jugador que hagi dit que no al Barça. Tots volen venir. Després hi ha clàusules, circumstàncies personals... A tots els fa il·lusió venir al Barça”, va manifestar.

Qui sí que ja està fitxat és Pablo Torre, a qui Xavi va definir com “un talent natural” i va explicar que estaria en dinàmica del primer equip però que jugaria amb el filial “com Abde i Jutglà”. Li va tocar parlar de temes de futur, i en aquest sentit, espera que Alves pugui renovar. “A mi m’agradaria que continués, però depèn de diverses coses.” De Riqui Puig va confirmar que treballa molt bé i que li fan un seguiment individual com a tots però el penalitza tenir una “competició ferotge” al mig del camp. I un jugador amb qui ha de competir és Pedri. “Em va sortir de manera natural elogiar-ho. Em recorda l’Andrés. Ja vaig dir que les comparacions són odioses, salvant les distàncies perquè la carrera que ha fet Andrés és inigualable. Iniesta és el talent més gran que he vist. A Pedri no l’afectarà; el motivarà”, va dir.

Sobre el duel a Elx, espera un partit “difícil” però espera mantenir la bona ratxa de resultats i també el bon joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)