Barça

Xavi: “Hem de continuar fent tot el que fem ara”

Xavi Hernández i Frenkie de Jong. Entrenador i migcampista del FC Barcelona

“No em veig com un dels favorits en aquesta competició. No la coneixem i no l’hem guanyada mai. Crec que el Sevilla és més favorit perquè la coneix més”, així de rotund va ser el tècnic vallesà quan li van demanar en la prèvia si per sensacions eren el màxim aspirant a alçar el segon títol europeu. Lògicament, però, Xavi vol el títol, ja que serviria per complir el primer objectiu del curs: “El primer gran objectiu és ser l’any que ve en la Champions i això ens ho pot donar la lliga o l’Europa League. Els dos objectius ens fan il·lusió.”

Xavi, que va prometre que per al partit d’avui “hi haurà canvis perquè hi ha jugadors que acumulen molts minuts”, és conscient del bon moment de l’equip, però no vol que s’aturi i no es refia del Galatasaray, tot i el mal moment en la lliga: “ Estem en una dinàmica molt bona i ens ha de costar sortir-ne si continuem fent tot el que fem ara. Hem de plantejar el partit igual que tots, anant a l’atac generant ocasions i intentar aconseguir un gran resultat perquè, si no, a Turquia serà complicat. El Galatasaray, amb Dome, té un estil semblant al nostre.”

La plantilla vol el títol

Abans que parlés Xavi ho va fer Frenkie de Jong i l’holandès va enviar un missatge clar: “Volem guanyar títols i ara juguem aquesta competició. Voldríem ser en la Champions però no és així i ho donarem tot per guanyar l’Europa League. És l’objectiu, però no guanyar no seria un fracàs.”

De Jong sí que va assumir clarament el favoritisme en l’eliminatòria contra el Galatasaray, va dir que “Pedri pot marcar una època al Barça” i va valorar les crítiques que ha rebut: “No em dolen les crítiques però hi ha aficionats que no miren els partits i creuen el que es diu. Jo també crec que encara puc donar molt més.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)