Barça

A l’espera dels internacionals

Entrenament. Encara sense els convocats amb les seleccions, que ahir van jugar els últims partits, l’equip s’exercita amb la presència, un dia més, d’Ansu

Xavi Hernández no tindrà gaire temps per preparar el partit que diumenge (a les 21 h) juga l’equip que orienta contra el Sevilla al Camp Nou, amb la plantilla al complet.

Ahir al matí, els blaugrana van exercitar-se, una altra vegada, sense els deu integrants del primer equip convocats amb les seves respectives seleccions, amb la presència, això sí, d’Ansu Fati, retornat amb el grup dilluns.

Tampoc avui l’equip s’entrena a les 11 h, estaran a punt els internacionals, tot i que tots van disputar ahir el seu últim partit abans de tornar. Els convocats amb la selecció espanyola absoluta (Alba, Eric, Pedri, Gavi) i la sub 21 (Nico), l’alemanya (Ter Stegen) i la neerlandesa (Frenkie de Jong i Memphis) sí que podrien arribar a la sessió, però ben poca cosa podran fer havent jugat ahir i amb un viatge a les espatlles. Els sud-americans (Araujo i Alves) han jugat aquesta matinada i no hi seran segur.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)