Barça

“El compromís dels jugadors és indiscutible”

Xavi Hernández. Entrenador del Barça

Xavi va acabar el partit amb un sabor agredolç però admetent que s’havien sumat “tres punts d’or”: “Futbolísticament no m’ha agradat la segona part que hem fet però hem competit com jo demanava amb caràcter, fe i intensitat. El compromís dels jugadors és indiscutible. Ells saben que ens estem jugant la temporada i avui ho han demostrat.”

El tècnic va analitzar els problemes amb què es va trobar l’equip en la segona part: “Fins al minut 28 no hem pogut, no hem tingut una possessió llarga, i això és un problema perquè és una cosa que entrenem. Crec que els davanters han d’ajudar més a sortir d’aquesta pressió, encara que sigui amb detalls com ara rebent la pilota, pentinant-la o forçant una falta. Ens falta això, tot i que en la primera part durant molts minuts ho hem sabut fer i me n’he anat content al vestidor, però ja els he avisat que la Real sortirà a totes perquè conec Imanol i és un entrenador amb el qual m’identifico molt pel seu estil.”

Xavi també va parlar dels problemes físics d’alguns jugadors i, en aquest sentit, va ser molt clar: “Més enllà dels problemes puntuals d’alguns jugadors, estem acabant els partits fosos perquè per primer cop en molts anys estic demanant a l’equip que pressioni cap amunt els 90 minuts; no vull un bloc mitjà o un bloc baix; hem d’anar cap amunt i la conseqüència és un desgast enorme per a tothom, sobretot per als defenses, que han d’anar amunt i avall, tota l’estona.”

LA SEGONA PART

“No estic satisfet pel joc, sobretot en la segona part; els davanters han d’ajudar més”

PIQUÉ

“És un líder nat i tot el que diuen d’ell encara el motiva més, ha aguantat l’equip”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)