Barça

Dinou comptes pendents

Mals records. Gairebé la totalitat de la primera plantilla del Barça sap què és perdre una final de la Champions contra el Lió

La final del 21 de maig no és una final qualsevol. El Barça tindrà davant el botxí del 2019, el Lió. Va ser la primera final europea per al Barça. Hi ha catorze futbolistes que van ser a Budapest, nou de les quals, titulars: Paños, Torrejón, Pereira, Mapi, Leila, Aitana, Alèxia, Mariona i Martens. També va tenir minuts Oshoala, autora de l’únic gol blaugrana. Gemma Font, Patri i Melanie van ser suplents. Clàudia Pina va formar part de l’expedició, tot i que va ser una de les jugadores descartades.

Però hi ha cinc futbolistes més que també saben què és perdre una final contra el Lió. Crnogorcevic ho va fer el 2012 amb el Frankfurt (2-0), Irene Paredes va caure el 2017 amb el PSG en els penals, Graham Hansen i el seu Wolfsburg van perdre el 2018 per 1-4 –el 2016 estava lesionada–, mentre que Rolfö i Engen van caure derrotades per 3-1 el 2020, també amb el conjunt alemany. Cata, Jana, Bruna i Jenni Hermoso són les úniques futbolistes que no han presenciat una final contra el Lió.

Ja es poden demanar entrades

A les 10 h s’obrirà, únicament per als socis, el període de sol·licitud d’entrades per a la final de Torí del 21 de maig. Les peticions es faran a través d’un formulari, disponible al web, i el termini acabarà el dijous 5 a les 12 h. El club disposa de 3.000 entrades. Si se supera el nombre de sol·licituds, es farà un sorteig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)