Barça

Tota la plantilla del Barça viatja a Torí

Jonatan Giráldez s’emporta totes les jugadores a Torí. El tècnic ha convocat 24 futbolistes, entre elles les tres lesionades que queden a l’infermeria: Cata Coll, Jana Fernàndez i Bruna Vilamala, totes tres recuperant-se d’un trencament al lligament encreuat del genoll.

La portera Meritxell Muñoz és l’única futbolista del filial convocada per a la gran final de la Champions contra el Lió. No hi seran cap de les jugadores habituals en les convocatòries d’aquesta temporada. I és que el Barça B s’està jugant la permanència a Reto Iberdrola i diumenge afronta un important compromís contra l’Osasuna.

L’equip ha realitzat aquest matí l’últim entrenament abans de viatjar demà cap a Torí. Les blaugrana faran una darrera sessió al mateix Juventus Stadium a les 19.30h. Abans, Jonatan Giráldez i dues jugadores compareixeran en roda de premsa. El Lió farà l’entrenament a les 17.30h

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)