Barça

Pròxima parada: Torí

Barça femení. L’equip entrenat per Jonatan Giráldez arriba a Itàlia per preparar la final de la lliga de campions de demà contra l’Olympique de Lió. El tècnic ha convocat totes les jugadores, incloent-hi les lesionades

Ha arribat l’hora de la veritat, el moment més esperat des que el Barça va aconseguir un dels bitllets disponibles per a la gran final europea del futbol femení. Un cop batut el rècord d’imbatibilitat en el campionat estatal i amb només un dia de marge per a les celebracions, és l’hora de la cita a Torí, que ja ha trucat a la porta.

Ahir, Jonatan Giráldez va fer pública la llista de convocades i s’emporta absolutament tot l’equip. Les 24 jugadores de la plantilla seran presents a la ciutat italiana, incloent-hi les lesionades Cata Coll, Jana Fernández i Bruna Vilamala, totes tres recuperant-se de trencaments als lligaments del genoll.

Quan es tracta de fer història, no es pot escatimar en recursos, ni físics ni mentals. I és que al davant tindran les reines d’Europa. L’Olympique de Lió col·lecciona set títols de campiones de la Champions a les seves vitrines i ja estan molt acostumades a jugar finals d’alt voltatge.

El conjunt blaugrana aterra avui a les 12:25 hores a Torí i es trasllada directament a l’hotel de concentració. A les 19:30 hores fan una presa de contacte al Juventus Stadium, l’escenari de la final a menys de 24 hores del xoc. Una estona abans, l’entrenador i dues jugadores més compareixeran en roda de premsa, mentre les franceses facin l’última sessió de preparació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)