Barça

El premi econòmic per al Barça pot triplicar el del curs passat

Per guanyar la Women’sChampions League la temporada passada el Barça va obtenir un premi econòmic de 460.000 euros, que suposava aproximadament un deu per cent del pressupost del club dedicat a la secció, que és d’uns 5,2 milions d’euros. Aquesta temporada, però, la situació és ben diferent, i és que la UEFA ha incrementat notablement els premis econòmics dedicats a la competició gràcies als nous acords dels drets televisius, que permeten repartir un total de 24 milions d’euros en cada edició.

Aquesta temporada 2021/22 cada club participant a la fase de grups de la Women’s Champions League ha obtingut un premi econòmic de 400 mil euros, gairebé la mateixa xifra que les blaugrana el curs passat per guanyar el títol –el curs passat jugar els vuitens equivalia a 70.000 euros–. Amb aquest increment dels premis econòmics el campió d’Europa es pot embutxacar un total d’1,4 milions d’euros, que vol dir triplicar la xifra que el Barça va aconseguir el curs passat i per les blaugrana suposaria pràcticament un terç del seu pressupost.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)