Barça

L’1x1 del Barça-Lió

Per Clara Rodergas

PAÑOS (90’)
superada
No va poder fer res en els gols del Lió, si bé va dubtar en la sortida del segon. Va treure una bona rematada de Hegerberg i va estar atenta per corregir una errada de Paredes en la cessió quan la noruega ja anava cap a porteria.
TORREJÓN (59’)
DEFENSIVA
Va mostrar-se força segura al tall, guanyant més d’un duel a la seva banda. En atac, li va faltar la profunditat habitual doblant Hansen, potser conscient del perill del Lió en les transicions. Ho va intentar en un córner rematant de cap.
PAREDES (90’)
tova
Va començar bé en l’anticipació. A partir del primer gol del Lió va mostrar-se imprecisa i tova. Una mala cessió gairebé acaba en gol de Hegerberg i va equivocar-se en el refús que va acabar en el tercer gol. Va acabar de davantera.
MAPI LEÓN (90’)
amonestada
Ella i Paredes van perdre la marca en el gol de Hegerberg. Va jugar condicionada des del minut 26 per una targeta groga, però en la segona part va ser de les millors en defensa, mostrant-se contundent en cada duel.
ROLFÖ (76’)
reservada
Pràcticament no va poder arribar amb perill pel costat esquerre per la poca profunditat en el joc del Barça i el perill del Lió en les transicions. No li van sortir els un contra un que va intentar i va tenir més feina en defensa que en atac.
PATRI (90’)
apagada
Com el mig del camp del Barça, el motor de l’equip, no va estar fina amb algunes pèrdues poc habituals en ella. Gairebé s’inventa un gol estratosfèric des del mig del camp, però la pilota va estavellar-se al travesser.
AITANA (90’)
absent
El mig del camp no va funcionar, tampoc Aitana, lluny de la seva millor versió mostrada en els darrers partits. Va intentar ordenar i calmar el joc de l’equip, però no va ser el dia del Barça, que no la va trobar.
ALEXIA (90’)
irreconeixiblE
La capitana va trobar-se les defenses del Lió molt a sobre. No li van sortir les coses. Va cometre errors impropis d’ella en algunes passades senzilles. Això sí, va fer el gol que va donar esperances al Barça.
HANSEN (90’)
sacrificada
En el duel amb Bacha va sortir perdent. Es va haver de sacrificar en defensa més del que és habitual per les incorporacions de la lateral del Lió. Va fer la centrada que va acabar en el gol d’Alexia. No va tenir èxit quan va encarar.
JENNI (45’)
substituïda
La madrilenya només va poder fer una rematada molt clara que li va aturar Endler. Li va faltar contundència a l’hora de rematar algunes centrades davant una defensa forta. Va intentar descarregar, però va buscar poc l’espai.
MARIONA (59’)
voluntariosa
Va intentar generar espai a Rolfö al carril esquerre movent-se per dins per arrossegar les defenses, però el Barça no va tenir la profunditat d’altres dies. No li van sortir les coses en atac i va estar aplicada en defensa.
ASISAT (45’)
recurs
Va entrar per buscar més profunditat. Intensa en la pressió, però precipitada i desencertada amb la pilota als peus.
MARTENS (31’)
freda
Va reaparèixer més de dos mesos després. Se la va notar freda i poc contundent a l’inici, amb poc ritme de joc.
CRNogORCEVIC (31’)
atacant
Va provar d’incorporar-se més a l’atac i va tenir a prop el 3-2 en una rematada.
PINA (14’)
estèril
Com el Barça, va intentar-ho amb més cor que cap. No va poder generar cap ocasió de gol en els minuts jugats.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)