Barça

Jonatan Giráldez

Entrenador del Barça femení

“És molt difícil superar-se dia rere dia”

Guanyar tres títols de quatre té molt mèrit, també per a aquest Barça que ha acostumat la seva gent a la victòria. El tècnic blaugrana, Jonatan Giráldez, va tornar a posar en valor la feina feta: “El més difícil és tenir la capacitat mental de superar-se cada dia. El nostre deure és que les jugadores siguin millors, i aquesta exigència que demostren requereix implicació. Mantenir 9 o 10 mesos aquest nivell és una de les coses més complicades”, va dir. Giráldez va assegurar que “la temporada no és perfecta” perquè es va escapar la lliga de campions, però la defineix així: “És molt bona. Ha estat una temporada de molt nivell.” El tècnic va destacar l’evolució de l’equip i la capacitat d’aixecar-se després de la patacada de Torí. Sobre la seva renovació, es va mostrar optimista: “La setmana vinent, tindreu notícies. La voluntat és que tot continuï com fins ara”, va assegurar amb un somriure còmplice amb Mapi León.

La central va ser escollida MVP de la final i també va destacar el rendiment de l’equip: “Continuem guanyant i això és molt complicat, tant físicament com mentalment.” Mapi també va reconèixer que la lliga de campions ha quedat pendent: “Quan es desitja algun títol i s’escapa, encara el desitges més. Vam guanyar una Champions i en volem més. Som molt ambicioses. Hem guanyat tres títols i se’ns n’ha escapat un. Descansarem i la pròxima temporada tornarem a treballar per anar per tot un altre cop.” Finalment, va voler agrair a l’afició el suport: “No m’esperava que vingués tanta gent fins aquí. Ens hem sentit com a casa i és un gran honor.”

RENOVACIÓ

“Som optimistes perquè la voluntat és que tot continuï com fins ara”

MAPI, MVP

“Se’ns ha escapat un títol dels quatre. Tornarem a treballar per anar per tot”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)