Barça

Demà s’obre el termini per enviar preguntes per l’assemblea

El Barça ha informat que a partir de demà, dilluns dia 13, els socis i sòcies compromissaris podran enviar preguntes sobre els temes 2 i 3 de l’ordre del dia de l’assemblea extraordinària del pròxim dijous 16. Aquests dos punts són els que fan referència a l’autorització de la venda d’una participació de Barça Licensing & Merchandising (BLM) i per la cessió del 25% dels ingressos per a l’explotació dels drets de televisió de LaLiga. Dos temes clau per al futur de l’entitat i per la capacitat d’obtenir uns ingressos que permetin començar a sanejar l’economia del club.

El termini per fer arribar les preguntes s’obrirà a les 10h i es tancarà el dimecres dia 15 a les 18h. Podran enviar les qüestions tots aquells socis convocats a l’assemblea (4.478 en total), que se celebrarà de forma telemàtica. El formulari estarà accessible a la web del club. A banda de fer arribar les preguntes a la Junta Directiva a través d’internet, els socis i sòcies també podran sol·licitar torn de paraula a la videoconferència en directe, a través de la sala virtual.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)