Barça

Una proposta difícil de deixar escapar

Aposta. Salma Paralluelo escull el Barça i renuncia a l’atletisme. L’atacant aragonesa, de 18 anys, firma fins al 30 de juny del 2026

El Barça s’ha endut un dels talents emergents del futbol espanyol. Salma Paralluelo, de 18 anys, serà blaugrana fins al 2026. Una data d’expiració de contracte poc habitual en el futbol femení, però que demostra l’aposta decidida que fa el club per l’extrem aragonesa. I és recíproc. Salma, que arriba procedent del Vila-real, ha escollit el Barça per davant d’altres ofertes i ha renunciat a la seva altra gran passió: l’atletisme. “Ha estat difícil renunciar a un esport, però havia de fer el pas i no ha pogut ser en un millor lloc”, va explicar als mitjans del club. El lloc és Barcelona, el campió de tot a Espanya i el subcampió d’Europa, decidit a repetir final aviat malgrat la sensible baixa d’Alèxia Putellas. L’aragonesa va assegurar que ve al “millor club del món”. “Ser aquí és un privilegi, estic amb moltes ganes d’aprendre, escoltar i agafar el millor de totes les jugadores.”

L’extrem va passar amb èxit la revisió mèdica, després de ser baixa en la llista definitiva de l’Eurocopa per una lesió al soli. Era una oportunitat única per a ella, però n’afrontarà una altra vestida de blaugrana. A l’estadi Johan Cruyff ja saben com les gasta. El passat mes d’abril, en un duel de lliga que va acabar 6-1 pel campió, Salma Paralluelo va fer anar de corcoll tota la defensa i va firmar un dels gols de la temporada davant la que serà, ben aviat, la seva afició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)