Barça

S’acaba el serial Dembélé

Mercat. L’atacant francès continuarà en el Barça després d’haver acceptat finalment la proposta a la baixa del club. La signatura és imminent, com la de Raphinha, que serà el proper fitxatge de l’entitat blaugrana

Ha donat la llauna com poques coses el serial d’Ousmane Dembélé, però sembla que, ara sí, s’ha acabat. L’atacant francès continuarà en el Barça després d’haver acceptat finalment la proposta a la baixa del club, amb el qual signarà fins al 2024, amb una rebaixa salarial respecte de l’anterior contracte d’un 40%. Ha finalitzat, doncs, el que ha estat la telenovel·la de la renovació del jugador de 25 anys, que s’ha eternitzat fins a l’extrem que havia deixat de ser del Barça ja que el seu contracte va expirar el 30 de juny passat.

Xavi Hernández, el màxim artífex que el davanter continuï, va rebre’l, de fet ahir ja, a la ciutat esportiva on, encara sense haver firmat res, és a dir, sent agent lliure, va presentar-se per passar una estona amb els seus companys i començar-se a entrenar per afinar-se després de les vacances. El club encara no va dir res durant el dia d’ahir, però l’oficialitat de l’acord amb Dembélé –que fa un lustre va costar al club 140 milions d’euros i no ha ofert encara el rendiment esperat– és imminent.

I també qüestió d’hores és l’anunci d’una altra incorporació: la de Raphinha, extrem brasiler de 25 anys, per qui el Barça no tenia previst passar dels 50 més variables, i que s’haurà d’enfilar als 58 milions d’euros més els esmentats variables, per entendre’s amb el Leeds, que tenia ofertes importants del Chelsea i l’Arsenal. La voluntat de l’hàbil futbolista, que aquesta última temporada ha marcat 11 dianes en la Premier League, era jugar en el Barça, i així acabarà sent.

D’aquesta manera, amb el líquid que obtindrà després d’activar la segona part d’una de les palanques, el 15% restant dels drets televisius ja que en va vendre el 10%, l’entitat blaugrana podrà afrontar aquesta operació i espera també poder tancar amb èxit la de Robert Lewandowski. Ahir, l’ariet polonès va començar la pretemporada amb el Bayern i va presentar-se al matí per passar les pertinents proves mèdiques. Lewy, que ja ha declarat públicament el seu desig d’abandonar el colós muniquès, amb el qual té contracte fins al 2023, i de fitxar pel Barça, es posarà al servei del conjunt entrenat per Julian Nagelsmann fins que la situació es resolgui. En la cúpula culer pensen que amb 40 milions d’euros en faran prou per convèncer el Bayern, així també ho creuen en l’entorn del futbolista, però la realitat és que, de moment, el Bayern no cedeix.

Rey Manaj, al Watford

En el capítol de baixes, el davanter albanès, que la temporada passada va jugar cedit a l’Spezia italià, va ser el següent. Rey Manaj, que va arribar al filial blaugrana el gener del 2020, va estar traspassat al Watford anglès per una xifra que el club no va revelar, però sí que va dir que es reserva un dret de tanteig i el 50% d’una futura venda. Manaj firma per tres anys amb els hornets. També es va oficialitzar l’adeu de Matheus Pereira, del filial, i posa rumb a l’Eibar.

RAPHINHA

El brasiler arriba procedent del Leeds i ha marcat 11 dianes l’última Premier League

LEWANDOWSKI

El polonès va començar la pretemporada ahir amb el Bayern
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)