El Barça no pot amb l’Olot

El Barça no ha pogut amb l’Olot aquesta tarda al municipal garrotxí. Tots dos equips han empatat (1-1) en un partit clàssic de pretemporada, que s’ha jugat a ritme baix i en què l’equip culer, farcit de nois del filial, no ha estat capaç d’imposar-se al rival de segona FEF.

En la primera part el Barça ha dominat, com era d’esperar i ha tingut en Aubameyang el seu home més punyent. Ha tingut el gabonès tres clares oportunitats; la primera, li ha tret Batalla, la segona el travesser, i la tercera ha estat la bona i ha obert la llauna (28’). No ha accelerat l’equip orientat per Xavi, amb Ter Stegen, Dest, Nico, Kessié, Pablo Torre i Aubameyang com a representants del primer equip, i l’Olot, en el tram final s’ho ha cregut. Carles Mas ha pentinat una falta frontal que s’ha estavellat al pal i, tot seguit, Eloi Amagat (45’) ha fet aixecar el municipal d’Olot transformant un penal de Mika Mármol sobre Manzano i enviar el marcador al descans amb empat.

Dels vestidors el Barça ha sortit completament renovat i han entrat Ansu Fati, Pedri, Pjanic, Collado, acompanyats de futbolistes del filial. Ha dominat, i ha tingut ocasions; una d’Àlex Valle al pal, dos xuts d’Aranda aturats per Batalla i dues clares més de Pedri que el porter ha tornat a resoldre amb èxit. Al final, fins i tot, l’Olot ha fregat la victòria amb un xut llunyà de Vilanova que s’ha estavellat al pal.