Barça

L’arribada de Koundé ja no és un somni

S’acosta. El Barça, que torna a avançar el Chelsea per la dreta, té més a prop que mai el fitxatge del central desitjat per Xavi Hernández

El Sevilla va jugar, ahir a a Lisboa, contra l’Sporting de Portugal, però en l’expedició no hi va ser Jules Koundé, que es va quedar a l’hotel de concentració de Lagos, on l’equip està instal·lat fent l’estada de pretemporada. La sorpresa és mínima. I és que el central francès no està entrenant amb la resta del grup perquè continua pendent de resoldre el seu futur, que l’únic que és segur és que serà fora del club, però també perquè encara s’està recuperant d’una operació al pubis que se li va fer al juny, quan va acabar la temporada amb els compromisos internacionals amb França.

El fet de no viatjar amb l’equip, però, no va fer més que incrementar els nervis que hi ha en espera de conèixer on jugarà la temporada que ve. I és que, a diferència del que semblava fa només 48 hores, quan des d’Anglaterra i Sevilla es donava l’acord amb el Chelsea per tancat –fins i tot Laporta ho va dir a un aficionat que el va gravar en vídeo–, qui està més ben posicionat per tancar el seu fitxatge és el Barça. El club blaugrana té l’avantatge que el desig del central francès és jugar les properes temporades al Barça enlloc del Chelsea, i, en aquest sentit, qui ha tingut un paper important és el tècnic Xavi Hernández, que, com amb altres casos d’aquest estiu, ha convençut el futbolista amb el nou projecte esportiu que s’està construint.

L’obstacle, però, és tancar l’acord econòmic tant amb el Sevilla com amb el jugador, tot i preferir el Barça. Ara bé, les últimes hores, l’ofensiva blaugrana ha acostat molt les posicions amb el conjunt andalús i l’acord per al possible traspàs de Koundé estaria pràcticament tancat, amb una xifra que s’enfilaria fins als aproximadament 60 milions d’euros tenint en compte els variables. El desenllaç, doncs, és imminent i el somni del Barça de fitxar un central jove –23 anys– i de primer nivell cada vegada és més real. Tant, que ja es toca amb els dits.

OFENSIVA FINAL

En les últimes 48 hores, el Barça ha avançat molt en les negociacions amb el Sevilla
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)