Barça

Xavi: “Si els jugadors trien el Barça és per la grandesa del club”

El Barça juga aquesta matinada (2.30h) contra la Juventus, a l’estadi Cotton Bowl de Dallas. N’ha parlat el tècnic, Xavi Hernández, que ha repassat diversos aspectes de l’actualitat blaugrana.

El poder d’atracció

Xavi no ha volgut valorar la possible arribada de Koundé, però sí que ha parlat del poder d’atracció del club a l’hora d’incorporar jugadors: “Que els jugadors vulguin venir s’explica per la grandesa del club. Tot i que ara no sigui la seva millor època, el Barça continua sent un club gran i atractiu”, ha assegurat l’egarenc, que ha tret transcendència a la seva implicació en els fitxatges: “No és per mi, sinó pel club. Jo puc parlar amb els jugadors i explicar-los el projecte. Tot suma, és evident, però si trien el Barça és per la grandesa del club, que és un imant per als jugadors.”

El seu ego

Xavi no es vol comparar a Pep Guardiola. “Jo somio que el Barça guanyi títols, no pas que jo en guanyi. Tinc l’ego saciat per tres vides. No vull superar en Pep, en Johan ni ningú. Jo soc el seu alumne.”

Els descartats

“No se’ls aparta. Són futbolistes del primer equip. De fet, van entrenar-se amb nosaltres abans d’anar a la gira. Vaig ser molt clar amb ells al maig. Ells també estan buscant solucions per jugar. Saben que aquí serà impossible.”

Pablo Torre

“Està en dinàmica de primer equip. És un talent. Juga amb rapidesa i facilitat, s’associa molt bé i té xut. Estarà en dinàmica de primer equip, però podrà jugar amb el filial.”

Messi

“Té contracte i és impossible. No té sentit parlar de Messi. Ja va dir el president que tant de bo no s’acabi la seva història amb el Barça.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)