Bronze jugarà la final

Eurocopa. Anglaterra goleja contra Suècia (4-0), amb gol i assistència de la nova futbolista del Barça, i ja espera rival per a la gran final de Wembley. Fridolina Rolfö s’acomiada del torneig

Exhibició d’Anglaterra i de Lucy Bronze. Les amfitriones jugaran la gran final de l’Eurocopa aquest diumenge a Wembley. Les angleses van golejar contra Suècia per 4-0, amb un paper destacat de Bronze, que està firmant un magnífic torneig i s’entreveu en l’onze ideal. La nova futbolista del Barça va participar en els dos primers gols d’Anglaterra. Dues accions que van ser clau per frenar l’embranzida inicial de Suècia, que va disposar de tres ocasions molt clares en els primers 10 minuts. Les angleses es van avançar en el minut 34 amb un gol de Mead, màxima golejadora del torneig, després d’una gran centrada de Bronze en el punt de penal. La nova lateral blaugrana va encarrilar el partit en el minut 3 de la segona part amb una magnífica rematada de cap en un servei de córner. Era la cirera d’un gran torneig de la flamant jugadora del Barça, que va acabar guanyant el duel a la seva nova companya, Fridolina Rolfö. La sueca va actuar a la banda esquerra, enfrontant-se cara a cara amb Bronze. L’extrem blaugrana va començar bé, però es va anar apagant com les seves companyes. Amb el 2-0, i després d’una gran aturada d’Earps per evitar el gol que hauria donat vida a Suècia, Anglaterra va sentenciar amb dues dianes més. La primera, d’Alessia Russo, va ser una autèntica obra d’art: una rematada de taló amb sotana inclosa a la portera. Kirby va fer la quarta i definitiva.

Alemanya o França serà la rival

Amb Anglaterra classificada, Wembley espera la segona selecció finalista de l’Eurocopa. Alemanya i França s’enfronten a l’Stadium MK (21 h) buscant un bitllet per a la gran final de diumenge. Les alemanyes tenen experiència, amb vuit títols a les vitrines. En canvi, les franceses no havien passat mai fins ara dels quarts de final de la competició.