Barça

Sanció a la vista

UEFA. L’entitat federativa creu que el Barça no va respectar el ‘fair play’ financer

Segons el diari anglès The Times, el Barça és un dels clubs que la UEFA sancionarà per haver incomplert la normativa del fair play financer la temporada 2020/21. L’organisme preveu anunciar el mes vinent gravetat dels càstigs que imposa a deu clubs europeus, entre els quals també hi ha el PSG, el Juventus, l’Inter de Milà i la Roma.

Aquell any, el Barça va presentar un tancament de curs negatiu amb 471 milions d’euros en pèrdues, incloses les provocades per la pandèmia de la covid-19. El club assegura que no han rebut cap comunicat oficial de l’entitat presidida per Aleksander Ceferin.

A més d’aquestes sancions, que podrien ser econòmiques i també esportives, la UEFA continua investigant una vintena de clubs per aclarir si també es va infringir el reglament el curs 2021/22. Els clubs encara poden aportar documentació per demostrar que els comptes estan al dia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)