Barça

L’1x1 del Barça- Plzen

Per Carles González

ter stegen (90’)
ESPECTADOR
No va tenir feina, i en l’únic xut entre els tres pals, el gol encaixat, va quedar venut en una rematada a boca de canó. De fet, no va fer ni una aturada en tot l’enfrontament i la seva única intervenció amb les mans va ser un refús amb els punys.
s. roberto (45’)
TRANSCENDENT
Notable partit al lateral dret. Va combinar molt bé amb Dembélé, va arribar a línia de fons en diverses ocasions i va generar el primer gol de Lewandowski, rebent al mig del camp, girant-se i conduint per assistir l’ariet polonès.
koundé (90’)
aSSISTENT
Una part de central i l’altre de lateral dret. En la primera part li va tocar patir en els duels aeris amb el gegant Toma Chory, que el supera de més de 20 centímetres, i se li va emparellar. Va assistir de cap en el gol de Kessié que va obrir la llauna.
jordi alba (90’)
DESAFINAT
En el seu retorn a la titularitat no va estar precís quan va anar cap a dalt i no va finalitzar cap jugada amb èxit. En el gol encaixat, no va tancar prou, i va quedar lluny de Jan Sykora, l’autor de la diana, que va rematar a plaer.
frenkie de jong (90’)
NEUTRE
En el pivot defensiu, la seva posició ideal, va protagonitzar un actuació sense estridències. Va col·laborar en la construcció des de darrere i va estar correcte en la circulació. Li va faltar un pèl de contundència en algun duel.
christensen (90’)
SERÈ
No va tenir excessius problemes davant d’un rival que va tenir moltes dificultats per desplegar-se i jugar a camp rival. En sortida de pilota va estar bé, com sol estar, conduint per dividir i filtrant passades per superar línies.
pedri (75’)
SOBRI
A l’interior esquerre, va donar continuïtat al joc, però on se’l va veure més; va ser a prop de l’àrea en un parell d’arribades interessants: una, una conducció rapidíssima des de camp propi, i l’altra, una bonica combinació amb Lewy que de ben poc no és gol.
KESSIÉ (81’)
aRRIBADOR
No és l’interior tipus per a aquest Barça, però també pot ser d’utilitat, com ho va demostrar. Per rebre entre línies i donar continuïtat al joc té problemes, però es desmarca i arriba a l’àrea amb perill. Amb un gol de cap en un córner va obrir el camí del triomf.
DEMBÉLÉ (75’)
OMNIPRESENT
Des de la banda dreta, es va exhibir. I és que va monopolitzar l’atac, va fer eslàloms i canvis de ritme espectaculars, també es va complicar de més i es va embolicar en algunes jugades i en va finalitzar amb èxit d’altres. Va regalar dues genials assistències.
LEWANDOWSKI (90’)
IMPACTANT
Ha canviat la cara a l’equip i també al club. Ja no és que només marqui gols a dojo –ahir en va fer tres–, és que amb la pilota sempre tria bé, treballa en defensa i és una amenaça amb cada pilota a prop de l’àrea. Nou ídol blaugrana.
ANSU FATI (65’)
TITULAR
En la seva primera titularitat del curs es va mostrar un pèl accelerat quan va entrar en joc, que segurament va ser menys del que li hauria agradat. Quan ho va fer, però, sempre va buscar porteria, potser també amb massa impaciència.
PIQUÉ (45’)
aPLAUDIT
Primers minuts de la temporada per al segon capità blaugrana. No va tenir gaire feina i el Camp Nou li va donar afecte.
F. TORRES (25’)
ENCERTAT
Bons minuts del davanter, sobretot dins l’àrea. Va fer l’assistència del hat-trick de Lewandowski i va arrodonir la golejada amb un golàs.
DEPAY (15’)
EFECTISTA
No va tenir gaire impacte en la seva primera aparició aquest curs. Va fer un barret molt maco.
GAVI (15’)
REFRESC
Cames fresques per a la medul·lar quan el partit ja estava completament liquidat.
PABLo T. (9’)
DEBUTANT
Amb el dorsal 32 a l’esquena, va disposar dels seus primers minuts oficials amb la samarreta culer.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)