Barça

Nou culers pendents de Luis Enrique

Mundial. Alba, Eric, Busquets, Pedri, Gavi, Ferran, Balde, Ansu i Alonso aspiren a entrar a la convocatòria de la selecció espanyola que el tècnic anunciarà aquest migdia (12.30 h)

Nou futbolistes del Barça sabran avui si marxen de vacances o se’n van cap a Qatar a disputar el mundial amb la selecció espanyola. Aquest migdia (12.30 h) Luis Enrique oferirà la llista definitiva de 25 o 26 jugadors –la xifra la dilucidarà en la convocatòria el tècnic asturià– que participaran en la copa del món amb la selecció espanyola. N’hi ha sis de segurs que seria una sorpresa majúscula que no fossin citats, com és el cas de Jordi Alba, Eric Garcia, Sergio Busquets, Pedri, Gavi i Ferran Torres, mentre que n’hi ha tres, que són Ansu Fati, Alejandro Balde i Marcos Alonso, que mantenen possibilitats.

D’altra banda, hi ha una sèrie de catalans que també s’hi entreveuen, com ara Dani Olmo (Leipzig) i David Raya (Brentford), i tenen possibilitats Gerard Moreno (Vila-real), un fix per a Luis Enrique però que el fet d’haver estat lesionat gran part de la temporada el fa ser dubte; Arnau Martínez (Girona), una de les sensacions de la lliga, que ja s’ha estrenat amb el combinat estatal sub 21; Ferran Jutglà (Bruges), en un moment dolç a Bèlgica, o Marc Cucurella (Chelsea), consolidat a Anglaterra.

Araujo hi anirà

També estan en espera de la convocatòria oficial Frenkie de Jong i Memphis Depay, que seran cridats per Louis van Gaal amb els Països Baixos. Ronald Araujo, recuperant-se de la lesió muscular que va patir fa un mes i mig i de la qual va ser operat, forma part de la llista del seleccionador uruguaià, Diego Alonso, sense Cabrera ni Santi Bueno.

POLÒNIA
Lewandowski
ALEMANYA
Ter Stegen
DINAMARCA
Christensen
FRANÇA
Kounde i Dembélé
BRASIL
Raphinha.
MARROC
Ez Abde (cedit).
URUGUAI
Araujo
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)