Barça

El protagonista

Marcos Alonso

Per a ‘El Pichón’

Marcos Alonso va ser un dels 11 escollits per Xavi Hernández per disputar un partit dels grans. I el madrileny, que ja va ser convocat en el duel de lliga a Vila-real pocs dies després d’enterrar el seu pare, es va vestir de curt amb la missió de formar parella amb Kounde, aturar Weghorst, un nou pur, i vigilar la velocitat de les bandes amb Rashford per un costat i Jadon Sancho per l’altre, extrems que van molt bé a l’esquena i que, d’entrada, obligarien els dos centrals a oferir cobertura a uns laterals que tindrien una feinada (ahir Araujo i Jordi Alba). Ten Hag va girar la posició entre l’holandès i l’anglès i tot es va desmuntar a poc a poc. Alonso no sabia si anar a buscar Weghorst, que queia a banda, a rebre i a pentinar pilotes, o esperar i controlar en zona. El lateral o carriler reconvertit a central va fer el que va poder i en la segona part, fins i tot, va obrir la llauna en la sortida d’un córner executat per Raphinha, un dels destacats en el partit d’ahir amb l’assistència de l’1-0 i l’autor del 2-2 definitiu. Marcos Alonso va poder rematar amb el cap al segon pal i superar De Gea al pal curt, una rematada de mèrit després de deixar enrere en el desmarcatge Fred. De seguida, l’exjugador del Chelsea va mirar el cel i va dedicar la diana al seu pare, Marcos Alonso Peña, El Pichón, que ja té el primer gol dedicat d’un dels seus fills: “Ha estat un gol especial després d’uns dies complicats per a mi i la meva família. El gol va per ell, pel club i per tothom que m’ha enviat mostres de suport”, va dir a la zona mixta un Marcos Alonso visiblement emocionat que ja ha fet tres gols aquest curs.

Només dos minuts després, Alonso intentaria aturar Rashford en l’acció de l’1-1 fent una bona cursa davant de l’anglès i tapant molt bé l’espai per a una possible rematada creuada, tot i que Ter Stegen es va veure sorprès per l’únic espai que hi havia per introduir la pilota. En ple vendaval dels red devils i ja amb 1-2 al marcador, Xavi va decidir que el madrileny fos un dels tres jugadors substituïts per buscar ordre i tornar a l’origen amb la línia defensiva formada per Kounde, Araujo, Christensen i Balde.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Els antiherois blaugrana d’en Bayer

Vitor Baia: un sopar d’agraïment a Pantic

BARCELONA
 

Kika Nazareth ja és blaugrana

barcelona
 

El somni de Hansi Flick

BARCELONA
 
Els antiherois blaugrana d’en Bayer

Christanval: l’espermatozoide campió

BARCELONA
 

El Barça anuncia el fitxatge de Kika Nazareth

barcelona
 

Set blaugrana en la cita olímpica de París

barcelona
 
Els antiherois blaugrana d’en Bayer

Lopetegui: un gos abandonat a Portbou

BARCELONA
 

Júlia Bartel fitxa pel Chelsea

BARCELONA
 

Mariona Caldentey ja és ‘gunner’

barcelona