Barça

“Ens toca guanyar a nosaltres”

Carlo Ancelotti. Entrenador del Real Madrid

LA PRÈVIA

Serà un partit molt igualat, sense favorit clar, en què els petits detalls poden donar la sorpresa
Carlos Ancelotti
ENTRENADOR DEL REAL MADRID

Les estadístiques indiquen que Xavi ha guanyat quatre de cinc clàssics a Ancelotti, però lluny d’intimidar-se en conèixer els números desfavorables, l’italià, com aquell qui res, va deixar anar “doncs ara és el moment de guanyar nosaltres”. Amb una expressió despreocupada, el tècnic del Madrid va explicar que per aconseguir-ho no calia “tornar-se boig per marcar un gol” perquè “el pots marcar al minut 90”, ben a l’estil madridista, i que la idea “és fer un partit complert, controlant bé”, com avalua que van fer a l’anada tot i la falta d’encert.

Un clàssic és per a Carletto “el partit més important per al club, per als aficionats, per a l’entrenador i per als jugadors”. “Hi ha una rivalitat molt gran i, a més, aquest partit ens permet jugar una altra final.” El d’avui el visualitza com un enfrontament “molt igualat, sense un favorit clar”, però avisa que “els petits detalls, com ara les jugades a pilota parada, poden donar la sorpresa”.

En cap cas Ancelotti es planteja un canvi de sistema perquè en els dos últims partits contra el Barça van “competir” i van estar “molt a prop de guanyar”, va dir, i tot i que no va donar gaire pistes sobre l’onze inicial l’entrenador blanc té clar que “la línia de joc serà la mateixa” i apostarà per “la intensitat i l’energia, que són bàsics en aquests duels, i també el fet d’estar ben organitzats al darrere”, va expressar. “L’experiència que tenim és important”, hi va afegir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)