El Barça haurà d’esperar

Lliga F. El Real Madrid d’Alberto Toril guanya 1-3 al camp del Betis i aquest resultat ajorna momentàniament l’alegria d’un Barça que durant molts minuts va assaborir el títol

Títol de lliga ajornat. El Barça haurà d’esperar per ser campió. L’equip de Jonatan Giráldez viatjarà aquesta setmana a Londres per afrontar l’anada de les semifinals de la UEFA Women’s Champions League contra el Chelsea sabent que la lliga està virtualment guanyada però encara no tancada del tot. El conjunt blaugrana, que dissabte va golejar 4-0 contra l’Atlético, necessitava ahir un favor del Betis contra el Real Madrid per ser campió de forma matemàtica, però no es va produir. L’equip d’Alberto Toril va guanyar a Sevilla per 1-3 i ajorna l’alegria del Barça.

El Barça va assaborir el títol durant vuitanta minuts, però els gols de Moller (83’) i Olga Carmona (89’) ho van capgirar tot. El Betis es va avançar amb un gol de Babajide (61’) i Weir va empatar tres minuts després (64’).

L’expulsió de Violeta García en el minut 75 va fer mal al Betis i el Madrid va capgirat el resultat amb dos gols. El tercer va ser des del punt de penal, després que pocs minuts abans a l’àrea del Madrid hi hagués hagut una altra acció per a la polèmica.