Barça

L’1x1 del Barça- Getafe

Per Carles González

TER STEGEN (90’)
ORIGEN
El Getafe no el va exigir sota pals, ja que totes les rematades de perill que va fer van anar a fora. La seva influència, doncs, va estar amb els peus, i amb un desplaçament en llarg, va néixer la millor ocasió del partit: el doble pal de Raphinha i Balde.
SERGI ROBERTO (18’)
TRENCAT
Poca participació havia tingut des del lateral dret, en què anava per dins amb pilota, fins que, arribat el quart d’hora de partit, va trencar-se. Lesió muscular als isquiotibials de la cuixa esquerra de què se sabrà l’abast els proper dies.
ARAÚJO (90’)
REFERENT
Com acostuma a fer, va sostenir l’equip al darrere i va destacar en sortida de pilota amb alguna conducció endavant interessant. Va estar a punt de sortir a la fotografia, en l’última ocasió del Getafe, amb un mal rebuig que Mayoral va estar a punt d’aprofitar.
KOUNDÉ (90’)
INNOCU
Va començar l’enfrontament de central esquerre i, cap al minut 35, va ser reubicat al lateral dret. A l’eix de la defensa, va estar sobri, igual que al lateral, encara que en aquesta demarcació hauria hagut d’estar un pèl més atrevit i incisiu.
JORDI ALBA (68’)
ESPÈS
En el retorn a la titularitat, no va lluir. Defensivament, no va tenir massa problemes, però en atac no va tenir pes. Va estar molt poc fi en la passada, va protagonitzar alguna pèrdua incomprensible i no va arribar a la línia de fons.
BUSQUETS (90’)
INTRANSCENDENT
No va trobar la manera d’incidir en el futbol de l’equip i no va ser capaç de trobar els interiors per dins. Malgrat tot, va estar regular, fiable en la passada, tant en curt com en llarg, i guanyant duels defensius.
KESSIÉ (68’)
INADVERTIT
D’interior, va tocar poquíssimes pilotes,no va rebre mai en zones interessants i va ser molt poc transcendent per dins. La seva millor acció: un bon xut que Soria va aturar-li, encara que la jugada no valia per fora de joc.
GAVI (90’)
MALAMENT
Condicionat amb una groga als 82 segons, no va poder ser tan agressiu com sol. I amb pilota, no el van trobar. Va participar molt poc en el joc (va tocar 27 pilotes, gairebé la meitat de la seva mitjana) i va estar desafinat en la passada (65% d’encert).
RAPHINHA (87’)
REBEL
Sense completar una actuació meravellosa, va ser l’únic que va mostrar una mica de rebel·lia i personalitat per intentar canviar alguna cosa. Va tenir una gran ocasió que va enviar al pal. Substituït al final, va tornar a mostrar l’enuig.
LEWANDOWSKI (90’)
SEC
Un pèl més fresc que els darrers partits, però, una altra vegada, va quedar-se sense marcar. Va tenir dues rematades de cap: una la hi va aturar Soria i l’altra la va enviar directament a fora.
BALDE (90’)
DESAFINAT
Va jugar d’extrem esquerre els primers 68 minuts i la resta, de lateral a la mateixa banda, i enlloc, en la línia de la resta de l’equip, va ser massa influent. Com a atacant, va tenir una gran oportunitat, però el xut, mossegat, va anar al pal.
ERIC (72’)
REUBICAT
La seva entrada a la gespa va ser aviat, de lateral dret per la lesió de Sergi Roberto. A partir del minut 35, va fer de central esquerre.
ANSU FATI (22’)
CENTENARI
Va disputar el seu partit número 100 de culer amb 20 anys. La seva entrada com a extrem esquerre no va canviar res.
FERREN TORRES (22’)
INTERIOR
Uns minuts en una nova posició, d’interior, en què no es va trobar. I uns altres d’extrem, en què tampoc va influir.
PABLO TORRES (3’)
PICADOR
Sis minuts va disputar amb el temps afegit i li va donar temps per executar un parell de centrades de falta.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)