Barça

“Encara no hi ha res fet”

Jonatan Giráldez i Aitana Bonmatí Entrenador i jugadora del Barça

El Barça té l’avantatge del 0-1 de l’anada a Stamford Bridge, però el tècnic Jonatan Giráldez va afirmar que cal rematar la feina. “Queden 90 minuts i els hem d’afrontar sabent que encara no hi ha res fet. Tindrem el suport de l’afició, però haurem de competir i merèixer guanyar. Si no sortim amb l’actitud adequada, el resultat de l’anada no serà suficient. El 0-1 no ens serveix.” Giráldez creu que cal donar “la millor versió”. “Mai es pot donar res per suposat. Hem d’entendre que és un partit d’alt nivell i exigència. Si vam aconseguir un resultat favorable és perquè vam fer un bon partit. Hem de donar continuïtat a les bones sensacions.” L’entrenador gallec, però, va assegurar que l’equip afronta el duel amb “optimisme”. Respecte a la presència d’Alèxia, convocada, Giráldez va deixar clar que “no es prendrà cap risc” amb la capitana.

“Sortirem a guanyar”

Aitana Bonmatí es va mantenir en la línia del seu entrenador i es va mostrar prudent. “Tenim un petit avantatge de l’anada, però res està fet, el futbol canvia en segons, sortirem a guanyar com si l’anada no servís”, va explicar la migcampista, que creu que cal sortir “amb caràcter i valentia”. Aitana va posar èmfasi en el mèrit que tindria classificar-se per a una nova final, sobretot perquè el Barça és un “equip guanyador”. “És el partit més important de la temporada i mentalment estarem preparades. No és casualitat que estiguem fent tan bé les coses. Quan parlem d’aquestes fites, parlem que som un equip guanyador i que sempre en vol més.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)