Barça

Alèxia, l’estímul extra

El Barça, amb la baixa de Lucy Bronze, però amb la gran capitana en la convocatòria per primer cop des de la lesió, buscarà avui contra el Chelsea l’accés a la seva quarta final en cinc anys

Torna la reina. Alèxia Putellas torna a una convocatòria. S’acaba un calvari de 10 mesos. La capitana serà a l’Spotify Camp Nou per exercir de líder espiritual d’un Barça que somia ser en la gran final d’Eindhoven del 3 de juny. El Barça buscarà contra el Chelsea classificar-se per a la seva quarta final de la Champions en els últims cinc anys (18.45 h, TV3, DAZN i Teledeporte). La inclusió d’Alèxia en la llista ho ha acaparat tot en les últimes hores. No serà titular, i caldrà veure quants minuts li dona Giráldez, però la seva simple presència en la llista és un factor intimidatori per a un Chelsea que recorda perfectament com una Alèxia minvada físicament per unes molèsties a la cuixa esquerra va ser determinant en la final del 2021 a Göteborg. Alèxia va desarticular en menys de mitja hora aquell Chelsea, amb un gol de penal, una recuperació de pilota clau en l’acció del 0-1 i una assistència a Aitana en el 0-3. La presència d’Alèxia és un factor agitador. Reconfort per al mateix vestidor en clau de lideratge i l’estímul extra per a una afició que tornarà a omplir avui l’estadi. Qui no hi serà és Lucy Bronze. L’anglesa va lesionar-se en el partit d’anada a Stamford Bridge i ha estat sotmesa a una artroscòpia al genoll dret. Torrejón ocuparà el lateral dret.

El 0-1 de l’anada a Londres permet al Barça afrontar el partit amb optimisme. Li val l’empat. Giráldez, però, ja va advertir en la prèvia que “no hi ha res fet encara”. El Chelsea ja va demostrar en el primer assalt arguments per fer mal, sobretot Sam Kerr. Pernille Harder, que va tenir pocs minuts en l’anada perquè reapareixia d’una lesió, tindrà més minuts al Camp Nou.

L’autocar del Barça arribarà a l’estadi a les cinc de la tarda. S’espera una gran rebuda, com en les semifinals de fa un any, contra el Wolfsburg. L’altra semifinal es decidirà dilluns (18.45 h). En l’anada, empat entre el Wolfsburg i l’Arsenal (2-2).

ALÈXIA PUTELLAS

El seu retorn és un plus anímic extra per al vestidor i un reclam per a una afició bolcada

LUCY BRONZE

L’anglesa ha estat sotmesa a una artroscòpia al genoll dret i es perd la gran cita
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)