Barça

“No se’m fa llarg estar a 11 punts del Madrid”

Xavi Hernández Entrenador del FC Barcelona

Al contrari de la sensació que tenen alguns, al tècnic del Barça no se li fa llarg “estar a 11, 12 o 13 punts del Madrid”. Encara més, diu que s’ho està passant “de meravella” i que, en tot cas, la competició estatal, assegura, “es feia llarga l’any passat, però ara la veig i em fa feliç. Qui no hauria firmat això sent culer?”, es preguntava ahir Xavi en la roda de premsa prèvia a l’enfrontament contra el Betis. L’entrenador blaugrana no perd el somriure ni després de la visita a Vallecas, on va assegurar: “L’equip hi va fer el pitjor partit de la temporada a tots els nivells, perquè va faltar esforç, guanyar duels, sacrifici... Vam estar espessos, no vam entendre el tercer home, tampoc el concepte.”

Avui contra els verd-i-blancs, Xavi sap com han de jugar: “Intentarem que el joc passi per nosaltres i ser els dominadors”, tenint en compte que “el Betis és un gran equip i té molt clar el seu model de joc. Físicament és molt fort i té molta qualitat tècnica. En el doble pivot tenen gent de molt nivell tècnic, i també en altres posicions”. Xavi també va dedicar unes paraules a Joaquín, que trepitjarà el Camp Nou per darrer cop abans de retirar-se: “Em quedo amb la persona. És noble, alegre, bon company i treballador.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)