Barça

L’1x1 del Barça-Betis

Per Paula Muriel

TER STEGEN (90’)
solitari
La vida del porter ja és solitària, però és que ahir l’alemany va estar abandonat. El Betis no s’havia apropat al seu territori quan jugava amb onze, i després de l’expulsió d’Edgar a la mitja hora de joc, només Miranda ho va intentar.
kounde (90’)
aSSISTENT
El francès va aprofitar bé el desordre que tenia l’equip contrari un cop es va quedar amb un home menys i, obrint bé l’espai, va col·locar un centre perquè Lewandowski anotés la segona diana del vespre. Curós en defensa.
ARAUJO (90’)
PODERÓS
L’uruguaià no entén de relaxació ni quan el conjunt contrari juga amb un o dos menys ni quan el seu equip va golejant. Araujo és un monstre i continua donant-ho tot fins al xiulet final, per si de cas. Famolenc, atent i veloç.
CHRISTENSEN (59’)
REAPAREGUT
El danès va tenir el retorn somiat als terrenys de joc després de cinc partits absent. Un potent i precís cop de cap, a servei de Raphinha, va obrir el marcador. És el seu primer gol amb la samarreta blaugrana. Per molts més.
BALDE (90’)
CONSOLIDAT
Amo i senyor de la banda esquerra, les seves galopades van avisar ben aviat el rival de les intencions que tenia. Balde demostra, una jornada més, que és la gran revelació de la temporada. Va mantenir Luiz Henrique a ratlla.
busquets (90’)
OPORTÚ
Se’l va trobar molt a faltar al camp del Rayo Vallecano i això és una pista del que pot passar si no renova i tampoc se li troba un substitut, si és que existeix. Una passada en profunditat a Raphinha va ser l’origen del 3-0.
de jong (59’)
CÒMODE
Amb el retorn dels quatre migcampistes i, de retruc, formar parella amb Busquets al doble pivot, és quan el neerlandès mostra la seva millor versió. Va controlar bé els diferents temps del partit.
pedri (72’)
IDENTITARI
La seva presència fa que el Barça sigui reconeixible, amb una identitat marcada. Va provocar l’ai al cor després de rebre un cop, però va quedar en no res. La seva visió de joc fa participar tothom i genera confiança.
raphinha (72’)
premiat
El seu esforç en els últims partits va trobar, per fi, la recompensa en forma de gol. Abans, ja havia buscat la connexió amb Lewandowski i també ho va provar amb un xut potent des de fora de l’àrea. Va assistir Christensen.
gavi (83’)
INCANSABLE
Revolucionat com sempre i atent a tots els talls. El sevillà només entén jugar a futbol posant la màquina a la màxima potència. Es va salvar de veure la groga i és que mai dona una pilota per perduda, costi el que costi.
LEWANDOWSKI (90’)
aLLEUJAT
El pitxitxi de la lliga torna a marcar en dos enfrontaments seguits, fet que no passava des del mes d’octubre. El polonès ja en suma 19 i en podria haver sumat un altre si un intent no s’hagués estavellat al pal.
ALONSO (31’)
PULMÓ
Xavi el prefereix a Eric i va ser l’escollit per deixar respirar Christensen. Va continuar la tasca del danès, sense sobresurts.
ANSU (31’)
ENCÈS
Amb un marcador molt favorable, no es va relaxar i va oferir-se en atac per continuar demostrant que vol un lloc a l’equip.
DEMBÉLÉ (18’)
RETORNAT
Aplaudit pel Camp Nou, va deixar algun detall del que millor sap fer: l’un contra un.
Kessie (18’)
COMPLIDOR
Va entrar pel canari i va complir l’expedient. Ho tenia fàcil.
YAMAL (7’)
DEBUTANT
Amb 15 anys, és el jugador més jove a estrenar-se amb el primer equip del Barça.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)