Barça

Comptant els dies

Títol a la vista. El Barça podria ser campió abans d’enfrontar-se a l’Espanyol el diumenge dia 14

El Barça compta els dies per proclamar-se campió de lliga. Haurà d’esperar, perquè aquest cap de setmana no hi ha jornada perquè es disputa la final de copa demà (22 h) entre el Real Madrid i l’Osasuna, però el següent sí que podria ser el de la celebració. I és que el conjunt dirigit per Xavi serà campió matemàticament si guanya en el pròxim partit, el diumenge 14 (21 h), a l’Espanyol en el derbi que tindrà lloc al RCDE Stadium.

Tot i això, també pot sortir a jugar al feu del seu rival ciutadà ja amb el títol assegurat. Ara, però, el seu perseguidor immediat és l’Atlético, per la qual cosa no en faria prou amb una ensopegada –empat o derrota– del Real Madrid, que el dissabte 13 rep el Getafe (21 h). Hauria de punxar també l’Atlético, que visita l’Elx l’endemà, diumenge (16.15h), abans del derbi a Cornellà (21 h). Per tant, perquè el Barça sigui campió abans de jugar contra l’Espanyol, haurien de no guanyar tant l’equip blanc com el colchonero. Serà la primera lliga culer en quatre anys, la darrera va ser el curs 2018/19.

ABANS DEL DERBI
Si el Real Madrid no guanya el Getafe el dissabte 13 (21 h) i l’Atlético no guanya l’Elx el diumenge 14 (16.15 h), el Barça serà campió abans d’enfrontar-se a l’Espanyol el diumenge 14 (21 h).
DESPRÉS DEL DERBI
Si el Barça guanya a l’Espanyol, serà campió facin el que facin Real Madrid i Atlético.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)