Barça

La incomoditat de Leo Messi

Ruptura. Suspès de sou i feina durant dues setmanes i criticat, i fins i tot insultat, per part de l’afició, l’astre argentí viu els seus últims dies a París

Leo Messi viu els seus últims dies a París com a jugador del PSG. Mai ha acabat de ser ell a la capital francesa i el 30 de juny, quan acabi el seu contracte amb el club, marxarà encara no se sapa on. El Barça el vol, Joan Laporta anhela el seu retorn i Messi també ho veu de bon ull. Tot i això, no és tan senzill, hi ha moltes peces per encaixar. Moltes, però la prioritària en aquest sentit és que el club culer trobi la manera de quadrar números, aconseguir el fair play i que LaLiga li doni llum verd per fer-li lloc. Ara mateix, també estan pendent d’inscriure’s els nous contractes de Ronald Araujo, Gavi i Alejandro Balde. Per tant, no serà empresa fàcil.

No és, és clar, l’única proposta, la culer, que té sobre la taula l’astre argentí. Des de l’Aràbia Saudita, on recentment ja va anar Cristiano Ronaldo, que va fitxar per l’Al Nassr, també l’intenten seduir. De fet, diversos mitjans han publicat que l’Al Hilal li ha fet arribar una oferta de 400 milions d’euros anuals. Una barbaritat.

Precisament d’un viatge al país saudita aquest dilluns se n’ha originat un dels seus últims maldecaps amb el PSG. En principi, l’esmentat dilluns, el conjunt parisenc tenia festa i Messi tenia acordat anar a l’Aràbia Saudita a fer un anunci. L’equip, però, va perdre contra pronòstic el dia abans, diumenge contra el Lorient (1-3) a casa, i el tècnic Christophe Galtier va acabar programant una sessió d’entrenament a la qual el jugador no va poder assistir perquè quan se li va notificar ja era fora de França. Malgrat tot, la seva absència va causar malestar en el club presidit per Nasser Al-Khelaifi que va decidir sancionar-lo amb una suspensió de sou i feina durant dues setmanes. Un càstig que escenifica la ruptura entre entitat i futbolista, que s’ha fet encara més palesa en els dies posteriors, amb els càntics que li van dedicar dimecres 400 seguidors, davant de la seu del club, insultant-lo greument. “Messi, fill de puta”, van entonar. També Neymar va rebre, ja que un grup de seguidors va anar davant de casa seva a increpar-lo. La mala maror a París és, doncs, una evidència, després d’una temporada en què l’equip s’ha acomiadat aviat de la copa, de la Champions League i guanyarà la lliga si no s’equivoca molt. Serà el tercer títol de Messi amb els parisencs, amb els quals en dos anys ha aixecat una lliga i una supercopa, i serà l’últim d’un jugador que acaba l’etapa a França molt incòmode.

EL BARÇA

Joan Laporta anhela el seu retorn, però hi ha moltes peces per encaixar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)