Barça

Xavi: “Kimmich és un jugador espectacular”

Mercat. Xavi elogia públicament el talent del migcampista del Bayern i el club confia seduir-lo com va fer amb Lewandowski

El Dortmund serà campió de la Bundesliga si dissabte guanya contra el Mainz. Núvols negres a Munic. El Bayern ha deixat la lliga en safata al Borussia i l’ambient al vestidor és cada vegada més tens. La destitució de Nagelsmann i el cop de puny de Mané a Sané han estat dos capítols foscos en una temporada poc alegre en el Bayern. Hi ha jugadors emblema de l’equip que consideren esgotat el seu cicle allà, i el Barça confia pescar en aquelles aigües. L’estiu passat el Barça va seduir Lewandowski i ara ha posat l’ull en Joshua Kimmich. La seva polivalència el converteix en una peça cobejada. També el City de Pep hi va al darrere. De moment, Xavi ja comença a tirar-li alguna floreta en públic: “L’altre dia es va enfadar el director esportiu de la Real quan em vau preguntar sobre Zubimendi. Però vaja, Kimmich em sembla un jugador espectacular, dels millors en la seva posició.” “Se’n va Busi i és una evidència que necessitem un pivot defensiu la temporada vinent. És una realitat perquè marxa el capità, un futbolista diferencial, i necessitem substituir-lo de la millor manera possible.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)