Barça

L’afició homenatja les campiones a la plaça Sant Jaume

Celebració. Uns 2.000 culers han rebut les jugadores del Barça després de guanyar la Champions

Les campiones han pogut celebrar la Champions a casa. El Barça ha reunit 2.000 persones a la plaça Sant Jaume. Uns aficionats que tenien ganes de rebre i ovacionar a les jugadores i, sobretot, de veure la copa en persona.

Cap a les 18h, l’equip ha arribat a la plaça i ha estat rebut al Palau de la Generalitat pel president Pere Aragonès, que ha dirigit unes paraules d’elogi al conjunt de Jonatan Giráldez en un discurs pronunciat al Pati Gòtic. “Vau aconseguir una gran gesta, però porteu molt temps treballant amb els millors valors de l’esport”, ha dit el president. El màxim mandatari del Barça, Joan Laporta, ha aprofitat l’ocasió per llançar una frase mítica del barcelonisme. “Ciutadans de Catalunya, la Champions del femení ja la tornem a tenir aquí”, un missatge que també han repetit altres jugadores. La capitana Alèxia Putellas, encarregada d’entregar la copa a Aragonès, ha recordat la derrota a la final de Torí. “Ens va tocar la moral, però quan et donen pals pots quedar-te a terra o aixecar-te i és el que va fer l’equip”, ha dit. Mentrestant, Joantan Giráldez ha volgut donar les gràcies a la junta per confiar en ell i fer-lo “la persona més feliç del món”.

Acte seguit, les jugadores s’han traslladat al balcó de la Generalitat, el moment més esperat per tota l’afició. Les campiones han anat desfilant en grups i han donat les gràcies a la “millor afició del món” per tot el suport. Des de dalt, les blaugrana han entonat tots i cadascun dels càntics del Barça, que han estat contestats pels 2.000 culers presents. Alèxia, Aitana o Mapi han estat algunes de les jugadores més reclamades.

Després ha estat el torn de la rebuda a l’Ajuntament per part de l’alcaldessa en funcions, Ada Colau, que també ha volgut destacar el paper de les jugadores del Barça en convertir-se en referents per als nens i les nenes. “Ara saben que no tenen límits”, ha dit en un discurs pronunciat al Saló de Cent. En acabar, les jugadores s’han tornat a donar un bany de masses al balcó de l’Ajuntament i han tancat la celebració de la segona Champions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)