Barça

Un repte per a Koeman

Nations League. L’exblaugrana, de nou al capdavant dels Països Baixos, busca el títol en la ‘final four’ que es disputa a terres neerlandeses. Avui (20.45 h) els ‘oranje’ s’enfronten a Croàcia

Ronald Koeman té un nou repte: la Nations League. El tècnic va tornar a principis d’any al capdavant dels Països Baixos, càrrec que va deixar l’estiu del 2020 per enrolar-se al Barça, i com a relleu de Louis van Gaal es troba, de seguida, amb la possibilitat d’un títol. I és que avui, precisament a terres neerlandeses, engega la final four, amb la primera semifinal Països Baixos - Croàcia (20.45 h / La 1). En els oranje, el blaugrana Frenkie de Jong és una figura capital.

Demà, Espanya-Itàlia

Gavi i Ansu Fati són els representants culers en el combinat estatal. Amb Luis de la Fuente a la banqueta, la roja se les haurà demà (20.45 h) amb Itàlia en l’altra semifinal. La final es disputa diumenge (20.45 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)