Barça

La junta haurà d’avalar per inscriure jugadors

‘Fair play’. Segons explica RAC1, el Barça no ha complert amb les retallades previstes en les seccions i els números que ha presentat a LaLliga són insuficients: falten 6 milions d’euros

El Barça continua tenint molta feina en l’aspecte econòmic, i quadrar els números està sent complicat. Segons va explicar RAC1, els números que el club ha presentat a LaLiga no són suficients i, en conseqüència, la junta de Laporta haurà d’avalar per poder aportar els diners que falten i inscriure jugadors.

L’entitat no ha complert amb les retallades previstes en les seccions, sí amb la rebaixa de despeses del futbol, i fan falta 6 milions d’euros: dels 108 de cost, s’havia de passar a 98, però la xifra ha quedat estancada en 104 milions. Aquesta diferència, segons RAC1, s’haurà de cobrir amb un aval per tal d’evitar problemes en el fair play financer i poder així inscriure jugadors. La prioritat és poder comptar amb aquells futbolistes a qui ja se’ls ha fet un espai salarial, com és el cas de Gavi i Araujo, dues peces clau del Barça de Xavi Hernández i que van firmar la renovació fa mesos.

Segons la informació de RAC1, caldrà un aval de 3 milions d’euros i un pagaré de 3 milions més, amb venciment a 30 de juny de l’any que ve. Aquesta operació s’haurà d’aprovar en la pròxima reunió de tota la junta, que se celebrarà el pròxim 28 de juny. En aquest sentit, RAC1 va un pas més enllà: es podria donar el cas que algun membre de la junta dimitís, ja que no tots estan d’acord a avalar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció