Barça

Ona Batlle, primer reforç del campió

Retorn. La lateral de Vilassar de Mar deixa el Manchester United i torna al Barça, d’on va marxar l’any 2017, amb el qual firma fins al 2026

Quan t’ofereixen tornar a casa, al club que estimes, és difícil dir que no. Ona Batlle va decidir acceptar l’oferta del Barça i tornarà a vestir la samarreta blaugrana després d’haver marxat l’any 2017. La lateral de Vilassar de Mar firma fins al 30 de juny del 2026 i es converteix en el primer reforç del campió de lliga i d’Europa.

Ona, de 24 anys, acabava contracte amb el Mancheser United, on va arribar el 2020 després d’una etapa al Madrid CFF (2017/18) i al Llevant (2018-20). La lateral tenia diverses ofertes sobre la taula, entre les quals l’opció de renovar amb les red devils, però finalment va optar per la del Barça. “És cert que vaig marxar, però ho vaig fer amb la mentalitat de poder tornar. El Barça sempre ha estat al meu cor i no és fàcil dir-li que no. Des del primer moment l’he tingut en la ment”, va assegurar la maresmenca en declaracions als mitjans del club.

Ona Batlle reforça així la posició de lateral dret, on ja hi ha Lucy Bronze, Marta Torrejón i Emma Ramírez. La flamant fitxatge blaugrana creu que torna més experimentada i amb molta il·lusió. “Estic molt contenta de continuar aquí la meva carrera. M’hi deixaré la pell i ho gaudiré, que és el més important. En tinc moltes ganes”, va cloure.

LA FRASE

És cert que vaig marxar del Barça, però ho vaig fer amb la mentalitat de poder tornar
Ona Batlle
jugadora del barça

Concentrada en el mundial

Ona Batlle va celebrar el seu fitxatge retrobant-se amb algunes de les que seran les seves noves companyes al Barça. La lateral és una de les 30 jugadores que forma part de la prellista de Jorge Vilda de cara al mundial d’aquest estiu i la selecció espanyola va iniciar la concentració ahir a Benidorm. Serà el dia 30 quan se sabrà la llista definitiva de 23 futbolistes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)