Barça

“Hem refet ponts i relació amb LaLiga”

Repàs. Joan Laporta va repassar l’actualitat del club al canal Esport 3 i va defensar la feina que s’està fent a nivell econòmic i esportiu

El president del Barça, Joan Laporta, va repassar l’actualitat del club en una entrevista al programa Onze d’Esport 3 a poques hores que s’obri el mercat de fitxatges i enmig de les dificultats econòmiques de l’entitat. Laporta no va voler donar detalls de les negociacions que està fent el club, però sí que va valorar la incorporació de Gündogan. “Hi ha noms que agraden a Xavi i la secretaria treballa en això. Zubimendi, Kimmich i Brozovic no ens els plantegem. Gündogan ha posat el Barça per davant dels diners del City. S’ha treballat molt bé”, va dir. Per fitxar, cal vendre i Laporta es va mostrar optimista per tancar les sortides de jugadors com Umtiti o Lenglet,.

Davant la necessitat d’injectar diners al club, Laporta va confirmar que s’estan contemplant negocis a Qatar. “Volem promoure la marca i estem intentant trobar oportunitats. Ens han proposat fer un amistós amb el femení”, va dir. Ara bé, Laporta va voler enviar un missatge de calma deixant clar que el deute es podrà tornar i que “el Barça sempre serà dels socis”.

Sobre el cas Negreira i la possibilitat de quedar-se fora de la Champions, Laporta va ser clar. “Comptem que la jugarem. Es volia aprofitar el cas Negreira per vetar-nos, però és una campanya de desprestigi. Volien dominar el Barça”. També va confirmar que la relació amb Tebas i la lliga ha millorat. “Hem refet ponts i això ajuda a crear confiança”.

També va parlar sobre Messi. “Crec que volia tornar, però respectem la seva decisió”. I va reconèixer que l’homenatge a l’argentí podria celebrar-se quan s’inauguri el Camp Nou. Finalment, va explicar que hi ha 15.000 reserves de socis abonats per a Montjuïc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)