Barça

Al final, vestirà de blanc

Mercat. El Real Madrid pispa Arda Güler al Barça i oficialitza el seu fitxatge. El mitjapunta, de 18 anys, per qui el club madridista pagarà al Fenerbahçe 20 milions més 10 en variables, signa per sis cursos

Finalment, Arda Güler jugarà al Real Madrid. L’entitat presidida per Florentino Pérez ha pispat el fitxatge al Barça, que feia setmanes que hi negociava i que, de fet, el tenia ben encaminat. Aquesta última setmana, però, el club madridista es va despenjar amb una proposta al jove futbolista de 18 anys que ha escollit vestir de blanc. El Real Madrid pagarà al Fenerbahçe 20 milions d’euros més 10 en variables per un jugador que tenia una clàusula de 17,5, en una operació en què el conjunt turc es guarda un 20% d’una futura venda.

El talentós mitjapunta esquerrà, que signa amb el club madridista per les pròximes sis temporades, fins al 30 de juny del 2029, serà presentat avui mateix (12 h) com a nou integrant del Real Madrid. La idea en el club de la capital estatal és que Güler faci la pretemporada sota les ordres de Carlo Ancelotti, que vagi a la gira dels EUA, i, després, valorar si es queda a l’equip o marxa cedit a un altre conjunt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)