Barça

Blanca i per recordar Johan

La segona samarreta. El Barça presenta el segon uniforme inspirat en el que va lluir el mite neerlandès

El Barça va presentar, per fi, el segon equipament. Blanc, com ja se sabia que seria, un disseny que fa parlar en tractar-se dels colors de l’etern rival, el Real Madrid. El club, que el va posar a la venda ahir mateix, va explicar que es tracta d’un “disseny trencador que ret homenatge a Johan Cruyff, precursor de l’estil de joc del Barça”. I és que l’entitat culer, durant la dècada dels setanta, amb Johan com a referent, va lluir una segona samarreta blanca i, amb la d’aquesta temporada, l’entitat presidida per Joan Laporta vol recordar la llegenda blaugrana. No és, però, Johan l’única figura que va defensar el Barça amb una elàstica blanca, ja que en altres èpoques Paulino Alcántara, Josep Samitier, César Rodríguez i Ladislau Kubala, entre d’altres, també van fer-ho. Feia 44 anys que el Barça no vestia amb samarreta blanca.

El blanc, doncs, és el protagonista de la samarreta, que incorpora al rivet de les mànigues les franges blaugrana i l’emblemàtic escut que feia servir el club l’any 1978, que li dona un toc vintage. Els pantalons són de color blau i les mitgetes, amb les franges blaugrana. La samarreta, que ahir mateix va posar-se a la venda a les botigues oficials del club culer, ja ha estat estrenada aquesta matinada en el partit que l’equip entrenat per Xavi ha disputat contra l’Arsenal al SoFi Stadium d’Inglewood (Los Angeles).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)