Barça

Un altre ritme

El partit. El Barça cau clarament contra un Arsenal molt més rodat

Arsenal 5 Barça 3

ARSENAL:Ramsdale; White, Saliba (Kiwior, 70’), Magalhaes (Holding, 84’), Timber (Tierney, 70); Partey (Jorginho, 70’), Odegaard (Vieira, 62’), Havertz (Smith Rowe, 46’); Saka (Cozier-Duberry, 84’), Trossard (Martinelli, 79’) i Gabriel Jesus (Nketiah, 79’).BARÇA:Ter Stegen (Iñaki Peña, 46’); Dest (Sergi Roberto, 46’), Araújo (Koundé, 46’), Christensen (Éric García, 46’), Alonso (Balde, 46’); Romeu (De Jong, 46’), Pedri (Kessie, 46’), Gündogan (Ansu Fati, 46’); Raphinha (Dembelé, 46’), Lewandowski (Ferran Torres, 46’) i Abde (Fermín López, 46’ (Lamine Yamal, 80’).GOLS:0-1 (7’) Lewandowski. 1-1 (13’) Saka. 1-2 (34’) Raphinha. 2-2 (43’) Havertz. 3-2 (55’) Trossard. 4-2 (78’) Trossard. 4-3 (88’) Ferran Torres. 5-3 (90’) Vieira..ÀRBITRE:Alex Chilowicz.T.G.:Trossard, Havertz i White, de l’Arsenal; Araujo, del Barça.T.V.:cap.PÚBLIC:70.223 espectadors al SoFi Stadium de Los Angeles.

El Barça va engegar la pretemporada amb una desfeta (5-3) contra l’Arsenal. Una derrota justa, davant d’un equip ben entrenat per Mikel Arteta, amb futbolistes de nivell i que, a més, té molt més rodatge que els blaugrana. I és que els gunners van disputar ahir el seu quart partit de la pretemporada, mentre que els culers tot just van començar. Malgrat tot, el Barça, que es va veure collat, sobretot en la primera part, a causa de l’altíssima i agressiva pressió de l’Arsenal, que no li permetia pràcticament sortir del seu camp, va competir.

De fet, aquests primers 45 minuts van acabar en empat a dos. Pels blaugrana van marcar Lewy i Raphinha; pels londinencs, Saka –que va fallar un penal– i Havertz. En la segona meitat, Xavi va treure un onze nou; Arteta no, i les forces es van equilibrar. Tot i això, l’Arsenal és qui va encertar. Trossard, amb un doblet, i Fabio Vieira van decidir. Pel Barça va afinar Ferran, mentre que Dembélé i Balde van fer un pal cadascun.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)