Barça

La decepció de Xavi

Dembélé. El tècnic blaugrana es mostra disgustat per la marxa de l’extrem francès al PSG

Ousmane Dembélé serà en les properes hores futbolista del PSG. Falta resoldre quina part dels 50 milions que pagarà l’entitat parisenca serà per al Barça i quina per al jugador i el seu representant. I és que, finalment, Dembélé, avisant el club que tenia una oferta abans del 31 de juliol, va desactivar l’opció que la clàusula de rescissió passés a 100 milions l’1 d’agost i, per tant, d’acord amb el contracte que va signar l’estiu passat, podrà marxar si el PSG paga els 50 milions, cosa que s’acabarà fent amb un traspàs acordat amb el Barça i no dipositant la quantitat a LaLiga.

Tot plegat ha decebut molt el club culer i, especialment, Xavi Hernández, que va apostar aferrissadament pel jugador. “És una llàstima, un pèl decebut sí que ho estic”, va reconèixer l’entrenador. “Em sap greu perquè l’hem cuidat moltíssim perquè fos feliç i estigués content i seguís marcant la diferència, però té aquesta proposta i ha dit que vol marxar”, va continuar el tècnic, que va explicar com havia anat la situació. “Ens ha demanat marxar, ha estat molt directe. Ens ha dit que té una proposta del PSG, que li han trucat des d’allà. No hi podem fer res. És una decisió personal”, va dir. “Ens va dir que ja havia parlat amb Luis Enrique i amb Nasser al-Khelaïfi i que marxava. No hi ha res a fer. No hi va haver manera de convèncer-lo, ho hem intentat, però la decisió estava presa. Jo el veia tan feliç que no m’ho esperava”, va afegir Xavi. “És la llei del mercat, no podem competir amb la proposta que li fan, està fora del nostre abast. Li desitjo tota la sort del món perquè ens ha donat molt, si més no quan he estat jo l’entrenador”, va manifestar Xavi.

No és, però, el preparador l’únic que va mostrar el seu disgust per l’adeu sobtat de l’atacant francès. El capità Sergi Roberto també va fer públic el sentiment del vestidor. “És una llàstima perquè és un jugador molt important per a nosaltres. Porta molts anys al club i és estimat per l’equip. Li ho hem fet saber, però ell ha pres una altra decisió. Estem tristos i una mica decebuts per la seva marxa”, va indicar el migcampista. “Ens hauria agradat que es quedés”, va admetre. “Quan t’estimes una persona i vols que estigui amb tu, et sap greu que triï una altra opció. Això és una feina i cadascú decideix el que és millor per a ell, per a la seva carrera i la seva família. Deu tenir els seus motius”, va expressar Roberto.

TÈCNIC I CAPITÀ

Em sap greu perquè l’hem cuidat moltíssim perquè fos feliç. És una llàstima, un pèl decebut sí que ho estic
Estem tristos i una mica decebuts per la seva marxa. Ens hauria agradat que es quedés
Sergi Roberto
CAPITÀ DEL BARÇA
No podem competir amb la proposta que li fan al PSG, està fora del nostre abast
Xavi Hernández
ENTRENADOR DEL BARÇA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)