Barça

Un setembre de bogeria

Calendari. El Barça haurà d’afrontar cinc partits en només 14 dies, amb el desgast previ que ja han generat els partits de seleccions i amb el debut en la Champions pel mig

Pep Guardiola, dies enrere, va ser el primer a posar el crit al cel amb l’allau de lesions importants que s’estan produint en aquest inici de curs. El tècnic del City va lamentar la baixa de Kevin de Bruyne, que estarà apartat fins al desembre per una lesió als isquiotibials, però també va fer referència a les greus lesions de Courtois i Militão. Carlo Ancelotti i Xavi Hernández van estar d’acord amb el missatge de Pep. Massa partits. Tots tres coincideixen en l’anàlisi. El físic del futbolista està al límit. Però els entrenadors i els jugadors van per una banda i el negoci va per una altra. Al Barça l’espera ara una marató de partits en aquest mes de setembre. La xifra espanta: cinc partits en els pròxims 14 dies.

Després dels partits de seleccions de les dues últimes setmanes, l’equip blaugrana tornarà dissabte a jugar un partit de lliga. Serà contra el Betis d’Abde, a Montjuïc (21 h). Quatre dels cinc pròxims partits del Barça seran a casa. Això suavitza la situació perquè l’equip s’estalviarà desplaçaments. Tres dies després del Betis, el Barça debutarà en la Champions contra el Royal Antwerp (21 h), amb l’obligació de no fallar en l’estrena europea. Només tres dies per preparar el partit. El dia 23 rep el Celta (18.30 h) i la mare dels ous arribarà l’última setmana: partit dimarts a Son Moix (21.30 h) i partit divendres contra el Sevilla (21 h), de nou només amb tres dies de descans. Tot això, abans del Porto-Barça del dia 4.

CALENDARI FEIXUC

5
partits
en 14 dies. El Barça rebrà el Betis, el Celta i el Sevilla, anirà a Son Moix i el debut europeu (Antwerp)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)