Gols de Gavi i Ferran i exhibició de Lamine

Internacionals. Protagonisme blaugrana en la golejada (6-0) de la selecció espanyola a Xipre

Espanya 6 Xipre 0

ESPANYA:Unai Simón; Carvajal, Le Normand, Laporte, Gayà (Balde, 69’); Rodri, Gavi (Baena, 76’), Merino; Nico Williams (46’), Morata (Joselu, 46’) i Lamine Yamal (61’).XIPRE:Mall; Karo, Gogic, Laifis; Andreou (Panagiotou Filiotis, 92’), Kyriakou (Ioannou, 46’), Kousoulos (Tzionis, 55’), Charalampous (Pileas, 62’), Correia; Kastanos i Sotiriou (Pittas, 62’).GOLS:1-0 (18’) Gavi. 2-0 (33’) Merino. 3-0 (70’) Joselu. 4-0 (73’) Ferran Torres, 5-0 (77’) Baena. 6-0 (83’) Ferran Torres.ÀRBITRE:Simone Sozza (italià).T.G.:al local Yeremi Pino; al visitant Kastanos.T.V.:cap.

La jornada internacional ha acabat ja per als blaugrana, que aniran tornant per integrar-se a les ordres de Xavi Hernández amb la mirada posada en el duel de dissabte a l’estadi Lluís Companys contra el Betis (21 h). Raphinha, amb el Perú-Brasil disputat aquesta matinada, serà l’últim a tornar, mentre que Gündogan –que va acabar lesionat– i Ter Stegen (Alemanya-França, 2-1) i Gavi, Lamine Yamal, Balde i Ferran Torres (Espanya- Xipre, 6-0) ja van finalitzar els seus compromisos internacionals.

Especialment lluïts van estar els culers que juguen amb la selecció espanyola, que van ser protagonistes en la golejada a Xipre. I és que dos d’ells, Gavi (76 minuts) i Ferran Torres (29 minuts), van marcar, en el cas del valencià dues dianes; mentre que Lamine Yamal (61 minuts) va tornar-se a exhibir; i Alejandro Balde (29 minuts), que va entrar en l’últim tram d’enfrontament, va estar correcte. Tot plegat, en un duel, corresponent a la fase de classificació per a l’Eurocopa, en què l’equip entrenat per Luis de la Fuente va mostrar la superioritat que té de sèrie davant un combinat com el xipriota.

Gavi (18’) va obrir la llauna a centrada de Nico Williams, amb una bona rematada amb l’esquerra arribant a l’àrea. Xipre va resistir una estona, al mateix temps que patia una barbaritat per contenir Lamine Yamal. El de Mataró va tornar-se a exhibir, amb retallades, driblatges, centrades i un espectacular xut al pal. Mikel Merino (33’) va obrir escletxa abans del descans.

En la segona meitat va entrar Ferran Torres, en un molt bon moment que li ha permès tornar a la internacionalitat després de no fer-ho des del mundial de Qatar. L’atacant blaugrana va aprofitar el temps i va fer un doblet (73’ i 83’), amb dos bons gols en què va fer bona desmarcada i bona rematada a passades de Carvajal primer i Rodri després. Joselu (70’) havia marcat just abans del primer de Ferran i Álex Baena (77’), en el seu debut, també va veure porteria.

Preocupa Gündogan

No va ser un final de jornada internacional tranquil per al Barça. I és que Ilkay Gündogan va marxar abans d’hora de l’Alemanya-França, amb molèsties a la zona baixa de l’esquena. El migcampista va ser substituït en el minut 25 d’un partit que Alemanya va guanyar (2-1) a França. Marc-André ter Stegen va disputar els 90 minuts; Jules Kounde, suplent, 25.