Barça

“La renovació s’anunciarà aviat”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

El partit contra el Betis va passar a un segon pla en la roda de premsa prèvia de Xavi Hernández. I és que després d’haver-se consumat la primera aturada internacional de la temporada, sobre la taula hi havia molts temes a tractar. Un, la seva renovació. El tècnic egarenc va donar a entendre que la duració del seu contracte serà curta perquè està supeditada als resultats de l’equip. Tot i això, va assegurar: “Estic molt il·lusionat i el projecte segueix molt vigent. Estem en una etapa molt bona, amb una gran plantilla, i la meva renovació s’anunciarà aviat.”

Una hora abans que Xavi comparegués davant els mitjans de comunicació, les jugadores de la selecció espanyola femenina van emetre un comunicat en el qual anunciaven que, de moment, no tornarien a la selecció. Sobre aquest tema, l’entrenador blaugrana va explicar: “Han estat clares en aquest comunicat i, a partir d’aquí, les preguntes són per a elles. Jo desconec què ha passat. Són elles les que han de parlar clar i no donar peu a la confusió.”

Pel que fa al partit d’avui, Xavi va advertir de la perillositat del Betis, amb “futbolistes amb un gran nivell de confiança” i tècnicament “un dels millors equips de la lliga”, i, per això, “una de les claus del partit serà guanyar la possessió”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)