El juvenil del Barça debuta amb victòria a la Youth League (2-1)

El juvenil A del Barça, com farà el primer equip en unes hores, s’ha estrenat a la Youth League davant l’Anvers. El conjunt d’Òscar López ha superat els belgues per 2-1, en un resultat enganyós, ja que els blaugrana han dominat clarament i han disposat d’ocasions de sobres per guanyar amb més avantatge.

El Barça ha posat a prova el porter visitant amb xuts llunyans, però el primer gol ha arribat a la sortida d’un córner picat des de la dreta. Olmedo s’ha anticipat bé i ha rematat de cap al fons de la xarxa. Han estat uns bons minuts dels d’Òscar López, que han fet el segon tan sols set minuts després. Dani Rodríguez, que ha fet un gran partit, ha rebut escorat dins l’àrea, s’ha fet l’espai i ha enviat una rosca al pal llarg impossible per al porter (29’). Un golàs.

En la segona meitat, el juvenil blaugrana ha continuat rondant l’àrea de l’Anvers i ha merescut el tercer, que hagués deixat completament sentenciat el partit. Però un error en la sortida, ha acabat amb el gol de Godelaine per als belgues (73’). L’Anvers pràcticament no s’havia acostat a la porteria del Barça, però ha posat emoció als darrers minuts, en què els locals han fet mèrits per fer el tercer.