Barça

L’1x1 del Granada-Barça

Per Paula Muriel

TER STEGEN (90’)
FLUIX
Va encaixar dos gols en menys de mitja hora, una de les pitjors estadístiques que se li recorden, i n’haurien pogut ser tres si no fos perquè el pal va impedir un ‘hat-trick’ de Bryan Zaragoza. Va tenir problemes en la sortida de pilota.
cancelo (90’)
MULTIÚS
Un dels més entregats a Los Cármenes. Va anar intercalant diversos papers, com el de lateral, el d’interior esquerre i el d’extrem. Buscava combinacions amb Lamine i reaccionava ràpid, tot i que a vegades va abusar de la conducció.
kounde (44’)
malmès
Es va haver de retirar després d’una trompada amb Gavi en una acció defensiva límit, que li va afectar el genoll esquerre. Minuts abans, Bryan Zaragoza li va fer una doble retallada en la jugada del segon gol del Granada. Nit nefasta.
CHRISTENSEN (90’)
INEXACTE
No va tenir la responsabilitat de cap de les dues dianes del Granada, però el danès tampoc va complir la missió de filtrar passades, sobretot quan el rival estava tan tancat al darrere. Va pecar un pèl de falta d’atenció i atreviment.
BALDE (90’)
INSISTENT
Continua tenint problemes quan l’equip contrari es presenta amb una línia defensiva poblada, però almenys ho va provar i del tercer intent va venir el gol de Sergi Roberto. Ha d’entrenar més la cerca d’espais en partits tancats com el d’ahir.
GÜNDOGAN (90’)
CONTINGUT
Li falta temps per adquirir una bona visió del que és el joc del Barça. S’espera més d’ell quan es tracta d’oferir passades més concretes que siguin les definitives. Sembla que encara no té gaire clar què ha de fer sempre que té la pilota.
FERMÍN (61’)
premi
El gran paper exercit en els darrers tres partits va derivar en la primera titularitat per a l’andalús a les ordres de Xavi. Ahir, però, no va brillar tant i va provocar massa faltes, però almenys es va atrevir a xutar a porteria.
GAVI (90’)
AtZARÓS
La viva imatge del que significa començar amb mal peu. Villar li va robar la pilota i, després d’intervenir Boyé, Bryan va marcar el primer gol al cap de 17 segons de joc. També va provocar la baixa de Jules Kounde arran d’una caiguda a sobre d’ell.
lamine yamal (75’)
HISTÒRIC
Era la seva última oportunitat per batre el rècord de Fabrice Olinga com a jugador més precoç a marcar un gol en la història de la lliga i ho va aconseguir, amb 16 anys i 87 dies. Llàstima que no va poder celebrar-ho gaire.
JOÃO FÉLIX (90’)
HIPERACTIU
El portuguès va buscar el gol de totes les maneres possibles i, de fet, va anotar el que hauria estat el de la remuntada, però l’àrbitre el va anul·lar per un fora de joc de Ferran molt dubtós. Va ser l’assistent de Lamine Yamal.
FERRAN (90’)
INVISIBLE
Segona vegada que substituïa Lewandowski i segona actuació per oblidar. En la primera mitja hora de partit, només va tocar la pilota un cop. Recalcable que li va anar de centímetres arribar a una centrada d’Araujo per fer el gol de l’empat.
ARAUJO (46’)
GUERRER
Va donar la cara i va empènyer l’equip amb garra. A punt va estar de marcar, però el xut va marxar fregant el pal.
ROBERTO (29’)
GOL
Va aparèixer en el lloc idoni per colar la pilota dins la xarxa en un moment vital i va evitar una derrota dolorosa.
ROMEU (15’)
atent
Va entrar amb el resultat en contra i va ajudar l’equip a posar una marxa més per mirar d’obtenir algun punt.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)